ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία της VODAFONE με το Σάκη Ρουβά

συναυλία-της-vodafone-με-το-σάκη-ρουβά-851206

Ο Σάκης Ρουβάς κέρδισε τις εντυπώσεις και τις καρδιές των Θεσσαλονικέων, σε μία θεαματική συναυλία που έδωσε στη συμπρωτεύουσα, προχθές Κυριακή 28 Ιανουαρίου, πάντα με την υποστήριξη της Vodafone. Πάθος, ρυθμός, χορός και πολύ τραγούδι ήταν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς.
Έξι χιλιάδες θαυμαστές γέμισαν από νωρίς ασφυκτικά το Παλαί Ντε Σπορ και αποθέωσαν το δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος με τη σειρά του ξεσήκωσε τους πάντες ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιάζοντας με τη μοναδική σκηνική παρουσία του.
Η έναρξη ήταν άκρως δυναμική, αφού ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να ξεκινήσει με δύο χορευτικά και ήδη πολύ αγαπημένα τραγούδια από το πλέον πλατινένιο νέο του CD «Υπάρχει Αγάπη Εδώ», το «Όλα γύρω σου γυρίζουν» και το «18», στους ρυθμούς των οποίων χόρευε ασταμάτητα το κοινό. Ο Σάκης Ρουβάς με αμείωτη ενέργεια πάνω στη σκηνή και συνεχή επικοινωνία με τον κόσμο, ο οποίος τον συνόδευε σε όλα τα τραγούδια, ερμήνευσε και παλιότερες επιτυχίες όπως τα «Σ’ έχω ερωτευθεί», «Να μ’ αγαπάς», «Μίλα της», «Ξανά», «Shake it», «Άντεξα» «Όλα καλά».
Τις χορογραφίες επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τις ενορχηστρώσεις και τη μουσική επιμέλεια υπέγραψε ο Γιώργος Ζαχαρίου.
Τη συναυλία άνοιξε το συγκρότημα «Οι 3 Ευχές», που ζέστανε την ατμόσφαιρα και το κοινό, πριν υποδεχτεί το Σάκη Ρουβά.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το παρόν έδωσε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τη σύζυγό του Ελένη, καθώς και άλλες γνωστές προσωπικότητες της πόλης. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το Κοσμοράδιο 951.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου