ΤΟΠΙΚΑ

Αναμένουν την επαναπρόσληψη στη ΔΕΥΑΜΒ

αναμένουν-την-επαναπρόσληψη-στη-δευα-851206

Την επαναπρόσληψή τους στη ΔΕΥΑΜΒ ζήτησαν χθες με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της διαδημοτικής επιχείρησης, οι απολυθέντες από την επιχείρηση κ.κ. Μιχ. Ματζαβίνος και Τ. Τριανταφυλλάκος, εκπροσωπώντας όλους όσους απολύθηκαν αρχές καλοκαιριού.
Σε συνέντευξη Τύπου οι δύο συνδικαλιστές ζήτησαν το θέμα να συζητηθεί έστω και εκτός ημερήσιας διάταξης στη σημερινή συνεδρίαση, προκειμένου όπως τονίστηκε να λήξει η ομηρία των έξι απολυθέντων- μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου-.
Ο κ. Μιχάλης Ματζαβίνος αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε του ΕΚΒ με το νέο δήμαρχο Βόλου και πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, ο κ. Αλέκος Βούλγαρης δεσμεύτηκε ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα, ενώ μόλις προχθές που είχε οριστεί η δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Βόλου η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε την αναβολή της δίκης, προκειμένου όπως τονίστηκε από το νομικό σύμβουλο “ να δοθεί εξωδικαστική λύση.”
“Περιμένουμε στη σημερινή συνεδρίαση, υπογράμμισε ο κ. Ματζαβίνος, να συζητηθεί το θέμα και επιτέλους να υπάρχει μία αίσια λύση, επαναπρόσληψής μας στην επιχείρηση. Σε διαφορετική περίπτωση, σημείωσε ο ίδιος, θα εκτιμήσουμε ότι η νέα πολιτική ηγεσία της ΔΕΥΑΜΒ υπαναχωρεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του δημάρχου και όσων ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει στο ΕΚΒ και στις συναντήσεις που έχουν γίνει.” Οι δύο απολυθέντες συνδικαλιστές ζητούν την επέκταση των συμβάσεών τους από 6 Ιουνίου του 2006 μέχρι τη λήξη του συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτοματοποίηση του δικτύου” και την αναδρομική μέχρι σήμερα καταβολή των αποδοχών τους, ενώ για τους άλλους τέσσερις συναδέλφους τους ζητούν τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή συμβάσεων έργου με ΙΚΑ , με ένταξή τους σε αντίστοιχο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου