ΤΟΠΙΚΑ

Εξέτασαν τα μεγάλα έργα της Μαγνησίας

εξέτασαν-τα-μεγάλα-έργα-της-μαγνησίας-851206

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα σταθεί δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την προώθηση σημαντικών έργων στο Νομό. Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Γιώργος Σπηλιόπουλος στη συνάντηση που είχε χθες με αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΕΚΒ κ.κ.Καλαϊτζής και Κίτσιος.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου, προκειμένου να συζητηθούν μια σειρά από έργα, που λόγω της σπουδαιότητάς τους έχουν χαρακτηρισθεί ως μείζονος σημασίας για την περιοχή, αφού θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του Νομού. Ειδικότερα κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν η πορεία του περιφερειακού δρόμου του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου, η ολοκλήρωση και η λειτουργία του Νοσοκομείου Βόλου, οι εργατικές κατοικίες και βρεφονηπιακός σταθμός. Συμφωνήθηκε δε, σε επόμενη συνάντηση να συζητήσουν για το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το οδικό κύκλωμα Πηλίου, τον ΟΣΕ, τις υπηρεσίες του ΙΚΑ, του ΟΑΕΔ, της Επιθεώρησης Εργασίας κ.ά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο ο κ. Σπηλιόπουλος τόνισε ότι τα προβλήματα που θέτει το Εργατικό Κέντρο Βόλου αφορούν στο σύνολο των πολιτών και κατά συνέπεια το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα σταθεί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία, προκειμένου να επιταχυνθεί η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων, που δίνουν μια αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου