ΤΟΠΙΚΑ

Το παζάρι του Ιανουαρίου

το-παζάρι-του-ιανουαρίου-851206

Σε… ρηχά νερά κινήθηκαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα στην εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο, παρά τα περί του αντιθέτου… θρυλούμενα και την πληθώρα των ονομάτων που ακούστηκαν ότι αποτελούν στόχοι των ελληνικών συλλόγων.
Ο Ολυμπιακός έκανε την πιο «ηχηρή» κίνηση, καθώς απέκτησε με μετεγγραφή τον Βασίλη Τοροσίδη από την Ξάνθη, έναν παίκτη για τον οποίο όλες οι ομάδες με οικονομική επιφάνεια ενδιαφέρθηκαν.
Ταυτόχρονα, οι Πειραιώτες άφησαν ελεύθερους δύο διεθνείς παίκτες, μέλη της «χρυσής» του Euro της Πορτογαλίας, τον Καφέ και τον Καψή. Ο πρώτος δεν δυσκολεύτηκε να βρει νέα «στέγη», που θα είναι η ΑΕΚ. Ο Καψής πήγε στον ΑΠΟΕΛ.
Αίσθηση προκάλεσε ακόμη η μετακόμιση του Ανέστη Αγρίτη, από το Αιγάλεω στους Κίκερς Οφενμπαχ, ο ΠΑΟΚ πήρε τον Γιώργο Γεωργιάδη από τον Ηρακλή, αλλά ρισκάρει με τους ξένους που έφερε (Ιντιο, Πια), ενώ την τελευταία ώρα – κυριολεκτικά – ο Ατρόμητος ενέταξε στο δυναμικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, το Μιχάλη Κριπιντήρη από το Χαϊδάρι.
*Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ούγγρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελούσε στόχο του Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον 31χρονο Μπαριάνο, που αγωνίζοταν στη Βάσας.
*Επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα ο τερματοφύλακας Γιώργος Γκούτρας.
*Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση των Ενρίκε Ντος Σάντος και Ανδρέα Κουτελιέρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου