ΤΟΠΙΚΑ

Κρίσιμος αγώνας αύριο για τη Νίκη με Πανσερραϊκό

κρίσιμος-αγώνας-αύριο-για-τη-νίκη-με-π-851206

Ο αυριανός κρίσιμος αγώνας με τον Πανσερραϊκό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Ν. Ιωνία. Η Νίκη υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τα «λιοντάρια» σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο από το οποίο εξαρτάται κατά πολύ η τύχη της στην φετινή Β Εθνική. Οι Σερραίοι τα τρία τελευταία χρόνια καταφέρνουν να φεύγουν με αποτέλεσμα από τον Βόλο με αντίπαλο την κυανόλευκη ομάδα. Μια ισοπαλία στο Παντελής Μαγουλάς και δυο «διπλά» στο Πανθεσσαλικό, συνθέτουν το αρνητικό εντός έδρας σερί της Νίκης στην έδρα της απέναντι στον Πανσερραϊκό, κάτι που καλείται να «σπάσει» αύριο (3μμ), αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Γιώργος Φοιρός έχει περισσότερες επιλογές για το αυριανό παιχνίδι από κάθε άλλη φορά από τότε που κάθισε για πρώτη φορά στον κυανόλευκο πάγκο, από την άλλη όμως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κύπριο επιθετικό, Μπάμπη Πιττάκα. Ο κυανόλευκος σέντερ φορ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Β Εθνικής. Από κει και πέρα στην διάθεση του δεν θα βρίσκονται επίσης ο Βραζιλιάνος Κριστιάν Λουτσιάνο Ντε Καρβάλιο, καθώς θα πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιο του Τσικίνιο για να «αδειάσει» θέση ξένου στην ομάδα, κάτι που μάλλον θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα, καθώς και ο νεαρός Μπαλαμούτης που είναι τραυματίας.
Οι Μπαλάφας και Κουτσογιάννης εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, ενώ στην διάθεση του θα τεθεί για πρώτη φορά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Λάζαρος Μουρατίδης, που είναι στην κρίση της τεχνικής ηγεσίας αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα της μια και προπονείται μόλις μερικές ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα.
Η ενδεκάδα αναμένεται να εμπεριέχει αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στην Βέροια. Αυτό τουλάχιστον διαφάνηκε από τις χθεσινές δοκιμές του Γιώργου Φοιρού, που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης σε μια διάταξη 4-3-3 τον Παλάσκα, κεντρικό δίδυμο στην άμυνα τους Μπαλάφα και Αφόνσο και στην δεξιά πλευρά τον Κουτσογιάννη.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για ένα μόνο αποτέλεσμα, αυτό της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί από τους βασικούς τους αντιπάλους μέχρι στιγμής στην υπόθεση σωτηρία. Το παιχνίδι θεωρείται «κλειδί» για την συνέχεια και αν η Νίκη θα καταφέρει να το πάρει εξαρτάται καθαρά από την δική της απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. Φουλ επίθεση για το γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος είναι ο στόχος και το προπονητικό τιμ ζήτησε συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο λεπτό για να επιτευχθεί.
Στην προσπάθεια τους αυτή, ο Γιώργος Φοιρός και οι ποδοσφαιριστές, έχουν ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων τους, που πρέπει να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού και να «σπρώξουν» την ομάδα σε μια επιτυχία που θα αποτελέσει την απαρχή μιας καλύτερης πορείας στον δεύτερο γύρο. Πάντως οι πληρωμές που αναμενόταν μέσα στην εβδομάδα δεν έγιναν πράξη, ότι αυτό κι αν σημαίνει παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου