ΤΟΠΙΚΑ

Να ανακοινώσουν τιμές διδάκτρων τα ιδιωτικά σχολεία

να-ανακοινώσουν-τιμές-διδάκτρων-τα-ιδ-851206

Την υποχρέωση να δημοσιοποιήσουν τα δίδακτρα που θα ισχύσουν το 2007-2008 για την πρώτη τάξη του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Μαγνησίας.
Τα ιδιωτικά σχολεία υποχρεούται να ακολουθήσουν ομοιόμορφη παρουσίαση των διδάκτρων, σε ειδικά έντυπα-υποδείγματα, για την πληρέστερη ενημέρωση των αρχείων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, αλλά και για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων γονέων και κηδεμόνων που θα επισκέπτονται την ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.
Τα σχολεία που έχουν τη δυνατότητα, καλούνται να αποστείλουν τα συμπληρωμένα έντυπα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και εάν επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία (210 3843326) ή στην μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής διεύθυνσης, ώστε να αποσταλεί ηλεκτρονικά το υπόδειγμα.
Τα σχετικά έντυπα-υποδείγματα μπορούν οι υπεύθυνοι των ιδιωτικών σχολείων να τα προμηθεύονται από τη Διεύθυνση Εμπορίου.
Η υποβολή των εντύπων, σύμφωνα με την υπηρεσία, πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν και μέσα στην προβλεπόμενη αποκλειστική προθεσμία που ορίζει ο νόμος, εντός των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι το ποσοστό αύξησης των διδάκτρων για τα πέραν του πρώτου διδακτικά έτη έχει καθοριστεί για το τρέχον έτος σε ποσοστό 3,20%.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου