ΤΟΠΙΚΑ

Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Θρακιώτες

γλέντησαν-με-την-ψυχή-τους-οι-θρακιώτε-851206

Επιτυχημένη ήταν και η φετινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θρακιωτών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων “Μέγαρο” δίπλα στο 304 ΠΕΒ.
Μέσα σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, και πλήθος κόσμου με το συγκρότημα του γνωστού σε όλους Θρακιώτη μουσικού Θύμιου Γκογκίδη, διασκέδασαν μέχρι αργά όλοι οι Θρακιώτες μέλη και φίλοι, με πολύ χορό όπως μόνο οι Θρακιώτες ξέρουν να διασκεδάζουν.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου κ. Μαλαμίδη Θωμά, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρεθέντες για την παρουσία τους την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή τους για τον Σύλλογο.
Την διασκέδαση και το γλέντι της βραδιάς ανέλαβε ο γνωστός σε όλους Θύμιος Γκογκίδης και η παρέα του οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο.
Το γλέντι ξεκίνησε με την ανανεωμένη χορευτική ομάδα του Συλλόγου που την επιμέλεια έχει από την φετινή σαιζόν μια Θρακιώτισσα κοπέλα η Πετσάνη Δόμνα, η οποία μας απέδειξε ακόμη ότι έχει και τραγουδιστικές ικανότητες.
Η ομάδα του χορευτικού αποτελούνταν από τα παρακάτω άτομα, τα οποία επέδειξαν τις άριστες χορευτικές ικανότητές τους και ξεσήκωσαν τον κόσμο. Κοματά Αθηνά, Αδαμάκη Αθανασία, Μπρέντα Χρυσούλα, Κρινάκη Γεωργία, Χατζάκη Μένια, Τσελεπάκης Σταύρος, Τσιάκα Όλγα, Σακελλαρίδης Χρήστος, Κοτσάκη Σοφία, Λουλούδη Όλγα, Αραμπατζής Χρήστος, Κουτσουβέλη Ελένη, Ματή Μαρία, Νικολακοπούλου Λένα, Τρύφωνα Κούλα, Ιωαννίδη Ευγενία, και Δανίδη Σύρμω. Μετά ξεκίνησε ο χορός και το γλέντι για όλο τον κόσμο με πλούσιο ρεπερτόριο που κάλυψε όλα τα χορευτικά παραδοσιακά γούστα.
Υπενθυμίζεται στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου ότι στα γραφεία του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Οι συνέπειες του καπνίσματος» την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα, καθώς επίσης και για την μεγάλη εκδρομή του Συλλόγου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (15-16-17-18-19) στην Κωνσταντινούπολη. Πληροφορίες δίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, ενώ τέλος στις 28 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου