ΤΟΠΙΚΑ

Καμπάνες στα πολυκαταστήματα για τα φυλλάδια

καμπάνες-στα-πολυκαταστήματα-για-τα-φ-851206

Καμπάνες και πρόστιμα θα έχουν να αντιμετωπίσουν εφεξής τα πολυκαταστήματα που, προκειμένου να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, ρυπαίνουν την πόλη.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Ευάγγελος Καπούλας, υπογράμμισε χθες ότι το πρόβλημα έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου, εκτός από την καθαριότητα των δρόμων, έχουν επιφορτιστεί και με την αποκομιδή των φυλλαδίων τα οποία βρίσκονται πεταμένα σε διάφορα σημεία της πόλης.
Ο Δήμος είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει το θέμα δραστικά με την επιβολή προστίμων αυθαίρετης διαφήμισης και όπως μάλιστα έκανε γνωστό ο κ. Β. Καπούλας η αρχή θα γίνει από δύο γνωστά πολυκαταστήματα.
“Όλοι θα πρέπει να συμβάλλουν ώστε η πόλη να παραμένει καθαρή, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος. Δεν είναι δυνατόν, εκτός από τον αυξημένο όγκο δουλειάς που έχουν να φέρουν εις πέρας οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας καθημερινά, να υποχρεώνονται να μαζεύουν από τους δρόμους, στοίβες… τα φυλλάδια που πετάει το κάθε πολυκατάστημα στο δρόμο, προκειμένου να διαφημίσει τα προϊόντα του. Όλοι οφείλουν να συμμορφωθούν σε ό,τι προβλέπεται και να μη ρυπαίνουν την πόλη.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου