ΤΟΠΙΚΑ

Κρίνεται σήμερα το μέλλον του Φοιρού στη Νίκη

κρίνεται-σήμερα-το-μέλλον-του-φοιρού-σ-851206

Η απογοήτευση είναι το κύριο στοιχείο που επικρατεί στο κυανόλευκο στρατόπεδο μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 2-0 στο Πανθεσσαλικό. «Φάντασμα» στο τερέν η Νίκη «σκόρπισε» τον τρόμο του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική στους 2.000 περίπου φιλάθλους της, την ώρα που ο Πανσερραϊκός αποχωρούσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.
Το «μάρμαρο» αναμένεται να πληρώσει ο Γιώργος Φοιρός, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα παρελθόν από την ομάδα της Ν. Ιωνίας. Η διοίκηση έδειξε ενοχλημένη απ’ όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και το γεγονός ότι ο 53χρονος τεχνικός έριξε την ευθύνη στο οικονομικό πρόβλημα και στην «μουρμούρα» της κερκίδας. Χθες οι κυανόλευκοι δεν έκαναν προπόνηση λόγω των πολλών απουσιών, που ήταν όμως δικαιολογημένες. Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές προτίμησαν να τα πουν σε κάποια ήσυχη καφετέρια και να αναζητήσουν τις αιτίες της απογοητευτικής εικόνας, που τους άφησε για ακόμη μια αγωνιστική στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Β Εθνικής.
Ο Γιώργος Φοιρός το πρωί είχε συνομιλήσει με κάποιους ανθρώπους της διοίκησης, είπε ότι σκέφτεται να παραιτηθεί και σήμερα αναμένεται να συναντηθεί στον Βόλο με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ κ. Πέτρο Καϊμακάμη και να το συζητήσουν. Από τα συμπεράσματα που θα προκύψουν θα κριθεί και αν θα υπάρξει μέλλον για το Φοιρό στον κυανόλευκο πάγκο ή θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν και η διοίκηση θα αναζητήσει τον πέμπτο φετινό της προπονητή. «Θα το συζητήσουμε με τον κ. Καϊμακάμη. Μίλησα με κάποιους ανθρώπους της ΠΑΕ στο Βόλο και τους είπα ότι πρόθεση μου είναι να δηλώσω παραίτηση. Ισως να γίνει την Τρίτη. Είμαι πέντε εβδομάδες εδώ και τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός.
«Τραγικές» φιγούρες οι ποδοσφαιριστές, που άκουσαν αρκετά «γαλλικά» από την κερκίδα, όπως και ο Γιώργος Φοιρός όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει τους Ρίκα και Παλάσκα. Μέσα στην ατυχία της η Νίκη έμεινε και με δέκα παίκτες και «έχασε» και ένα από τα μεταγραφικά της αποκτήματα τον Πορτογάλο Αφόνσο που τραυματίστηκε σοβαρά στην κάτω γνάθο και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, ενώ ο Φοιρός είχε ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές που δικαιούταν.
Η ιστορία έγραψε Νίκη – Πανσερραϊκός 2-0, με τον Γεωργιάδη να σημειώνει τα δυο γκολ των φιλοξενουμένων και να αναδεικνύεται ήρωας της αναμέτρησης. Οι συμπαίκτες του έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, την ώρα που οι κυανόλευκοι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και είχαν μείνει στις χαμένες ευκαιρίες του Τζουλιάνο (1’), του Χώνου (4’), του Παλάσκα (32’) και του Ρίκα (36’) στο πρώτο μέρος…
Να σημειωθεί ότι πριν το παιχνίδι, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση, τα αποδυτήρια της ομάδας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας, Παύλος Μαβίδης, που υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους. Από την πλευρά του ο πρόεδρος Κώστας Χρόνης με ανακοίνωση που εξέδωσε κάλεσε όποιον πιστεύει ότι όλα έχουν χαθεί να εγκαταλείψει το καράβι… Πάντως ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και σε οργανωμένους εξέφρασε την πεποίθηση του οτι η ομάδα θα βγει γρήγορα από το αδιέξοδο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη
Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετά από την απαράδεκτη εμφάνιση και την ήττα της ομάδας μας στον αγώνα της Κυριακής, συνεδρίασε έκτακτα για να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει δραστικά μέτρα προς αποφυγήν παρόμοιων εμφανίσεων που προσβάλλουν την ιστορία, τους φιλάθλους και της προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας. Κάποιοι ίσως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη, πώς δεν μπορούν να παίζουν με τα ιερά και όσια ενός περήφανου λαού που έχει σύμβολο τη Νίκη Βόλου. Η ΠΑΕ μέχρι σήμερα, προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και με κάποιες λογικές καθυστερήσεις ανταποκρίνεται οικονομικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η λογική κάποιων πως για την βαθμολογική θέση της ομάδας ευθύνεται η καθυστέρηση μέρους οφειλών, είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη και εξωπραγματική.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χρόνης, εντός της εβδομάδ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου