ΤΟΠΙΚΑ

Στην αντεπίθεση με αιχμές…

στην-αντεπίθεση-με-αιχμές-851206

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο δεύτερος σύλλογος εργαζομένων που λειτουργεί στη ΔΕΥΑΜΒ και με ανακοίνωσή του, εμμέσως πλην σαφώς, επικρίνει τους συναδέλφους του που με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΜΒ για αποδοχή της δικαστικής απόφασης υπέρ της κ. Τασίας Κολλιού εξέφρασε την αντίθεσή του με ανακοίνωση – καταγγελία.
Ο σύλλογος εργαζομένων ΔΕΥΑ Μαγνησίας αποδίδει πολιτικές σκοπιμότητες στην ανακοίνωση που εκδόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή και αφήνει αιχμές για το ρόλο του σωματείου την προηγούμενη 4ετία, αφού ευθέως κάνει λόγο για “συνδιοίκηση με την προηγούμενη δημοτική αρχή”.
“Ο πολίτης, κύριοι, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν νοιάζεται για τις φιλοδοξίες και τις πολιτικές σκοπιμότητες που εξυπηρετείτε. Τρία πράγματα τον ενδιαφέρουν, ποσότητα, ποιότητα και σωστή οικονομική διαχείριση. Μετά από τόσα χρόνια συνδιοίκησης του συλλόγου σας με την προηγούμενη δημοτική αρχή, μπορείτε να τα βεβαιώσετε;
Φοβούμαστε πως όχι. Οι ίδιοι και οι ίδιοι, εκτός τόπου και χρόνου, όπως πάντα, συνεχίζετε το κυνήγι φαντασμάτων και μαγισσών.
Εκπροσωπείτε, συνεχίζει η ανακοίνωση, εργαζόμενους , αλλά παρακινείτε εργοδότες να τους κυνηγούν. Μήπως τελικά σας αρέσει ο ρόλος των εργοδοτών;
Εμείς καλούμε, καταλήγει ο σύλλογος εργαζομένων ΔΕΥΑ Ν. Μαγνησίας, τους συναδέλφους και τη Διοίκηση να εργαστούμε για τη σωστή διαχείριση του εργατικού δυναμικού της επιχείρησης, την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης, αντιπλημμυρική θωράκιση και αναθεώρηση της τιμολογιακής πολιτικής.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου