ΤΟΠΙΚΑ

Επιστολή στους εμπόρους του Βόλου

επιστολή-στους-εμπόρους-του-βόλου-851206

Πρωτοβουλία για τον εξωραϊσμό της εμπορικής αγοράς και τη διατήρηση της ευταξίας αναλαμβάνουν η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και ο Εμπορικός Σύλλογος.
Με κοινή επιστολή που υπογράφουν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ευάγγελος Καπούλας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλέξανδρος Μαγαλιός και η οποία θα μοιραστεί σε όλους τους καταστηματάρχες της εμπορικής αγοράς, ενημερώνονται οι επαγγελματίες για τα μέτρα που θα ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που αφορούν στην αγορά στον τομέα της καθαριότητας.
“Αναγνωρίζουμε όλοι την ανάγκη η εικόνα της εμπορικής αγοράς να βελτιωθεί, επισημαίνεται στην επιστολή, ώστε να είναι πιο ελκυστική στους καταναλωτές και ταυτόχρονα αισθητικά αναβαθμισμένη.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου καταβάλλει κάθε προσπάθεια, χρειάζεται όμως και η συνεργασία και κατανόηση των επαγγελματιών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο.
Μετά από αναλυτική συζήτηση για τα επιμέρους θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την καθαριότητα σε όλα τα σημεία πρόσβασης, ενημερώνουμε όλους τους καταστηματάρχες ότι χρειαζόμαστε τη συνδρομή τους, ώστε η αποκομιδή των χαρτόκουτων να αποβεί πιο αποτελεσματική για όλους.
Ετσι τα χαρτόκουτα επιμελώς συσκευασμένα θα εναποτίθενται δίπλα από τον κάδο των απορριμμάτων στο τέλος λειτουργίας των καταστημάτων το μεσημέρι και το βράδυ, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται συντονισμένα και χωρίς προβλήματα.
Η εύρυθμη λειτουργία της εμπορικής αγοράς είναι υπόθεση που αφορά όλους μας, γι΄ αυτό και θα πρέπει να τηρηθεί το μέτρο.
Ο Δήμος Βόλου είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, θεωρώντας ότι τα όποια προβλήματα μπορούν να λυθούν με διάλογο και μετά από συνεννόηση και όχι με διοικητικά μέτρα.
Η προσαρμογή, καταλήγει η επιστολή, όλων στις παραπάνω οδηγίες είναι σίγουρο ότι θα αποφέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από μία όμορφη και ελκυστική εμπορική αγορά”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου