ΤΟΠΙΚΑ

Μισός… Ολυμπιακός στην προπόνηση λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με το Αίγιο

μισός-ολυμπιακός-στην-προπόνηση-λί-851206

Με τους μισούς παίκτες να δίνουν το παρών, κάποιους να παρακολουθούν την προπόνηση από τον πάγκο και άλλους να συνεχίζουν την αποχή, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για το κρίσιμο Κυριακάτικο ματς με το Αίγιο. Το «αγκάθι» είναι το οικονομικό σε μια περίοδο που η ομάδα έδειχνε να ανεβαίνει αγωνιστικά, βελτίωσε την βαθμολογική της θέση και υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για μια καλή πορεία στην Β Εθνική μπάσκετ.
Η διοίκηση όμως αθέτησε τις υποσχέσεις για πληρωμές και η αποχή δημιουργεί προβλήματα στο έργο του τεχνικού επιτελείου και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον. Από τον Ερασιτέχνη έχουν ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με τους καλαθοσφαιριστές προκειμένου να συμφωνηθεί ο τρόπος καταβολής των οφειλόμενων. Οι παίκτες θα πρέπει να συμφωνήσουν κατ’ αρχάς στον χρόνο και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που τους οφείλονται και κατά δεύτερον σε μείωση αποδοχών του συμβολαίου τους, που έχουν σκοπό να τους προτείνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Ηδη συζήτησαν οι Νάνης και Τσώλης που συμφώνησαν σε όλα και θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως φαίνεται και με τους νεαρούς Πολίτη και Θεοδωράκο. Ραντεβού για χθες το βράδυ είχαν και οι Ορνιθόπουλος και Κυριακίδης, ενώ ο Μαντζιώρης μέχρι σήμερα το μεσημέρι θα μιλούσε με την διοίκηση. Χατζηνικολάου και Καλιμανάς αναμένουν στο «ακουστικό» τους για το κάλεσμα του Ερασιτέχνη, ενώ ο μόνος δικαιολογημένος από τους χθεσινούς απόντες είναι ο στρατευμένος Αγγελάκης που είχε άσκηση.
Πάντως υπήρξαν νέες υποσχέσεις για καταβολή μέρους των οφειλών μέχρι την Παρασκευή και οι παίκτες περιμένουν να δουν να γίνονται πράξη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ίσως υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.
Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα ο Γιάννης Καρακατσούνης φυσικά και δεν μπορεί να προετοιμάσει όπως θα ήθελε την ομάδα για ένα ματς που θεωρείται καθοριστικό για την συνέχεια. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κεραυνό Αιγίου και είναι η ευκαιρία να προσθέσει το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο στο ενεργητικό του και να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή του στη Β Εθνική. Το προπονητικό τιμ ελπίζει μέχρι αύριο το αργότερο να έχει δοθεί λύση στο οικονομικό και όλοι οι παίκτες να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου