ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη 56χρονος για σεξουαλική εκμετάλλευση 16χρονης μαθήτριας

συνελήφθη-56χρονος-για-σεξουαλική-εκμε-851206

Ενας 56χρονος μουσικός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από μήνυση γονέων ανήλικης μαθήτριας, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε μαζί του.
Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σωματεμπορία κατ’ εξακολούθηση και αρπαγή ανήλικης και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Βόλου.
Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου όπου βρίσκονταν και η ανήλικη, η οποία είχε φύγει από το σπίτι της το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που διενεργεί την προανάκριση ο 56χρονος υποστήριξε την εκούσια διαφυγή της ανήλικης από τους γονείς της και την μετέφερε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου όπου και την κρατούσε μέχρι την επέμβαση των αστυνομικών. Από την προανάκριση έχει προκύψει ότι από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2006 ο 56χρονος είχε συνάψει ερωτική σχέση με την ανήλικη.
Η γνωριμία του 56χρονου έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς η εξοχική κατοικία του δράστη γειτνιάζει με την οικία της 16χρονης. Ο συλληφθείς κατάφερε να προσεγγίσει την ανήλικη και να συναντάται ερωτικά μαζί της σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Όπως αναφέρεται κατά την διάρκεια των συναντήσεών τους ο 56χρονος φέρεται της προσέφερε υλικά ανταλλάγματα με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση.
Όταν οι γονείς της μαθήτριας αντιλήφθηκαν το γεγονός, προειδοποίησαν τον 56χρονο να μείνει μακριά από την κόρη τους, όμως μάταια καθώς οι συναντήσεις επαναλαμβανόταν.
Ο 48χρονος πατέρας της 16χρονης μαθήτρια Λυκείου είχε ενημερώσει την Εισαγγελία και την Αστυνομία για το γεγονός, ενώ μαζί με την 43χρονη σύζυγό του είχαν ζητήσει και την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να αναθέσουν σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών την συνοδεία της κόρης τους προκειμένου να την κρατήσουν μακριά από τον μουσικό που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα του Βόλου.
Την προηγούμενη Τρίτη το μεσημέρι η 16χρονη φέρεται να επηρεάστηκε για ακόμη μία φορά από τον 56χρονο και τον ακολούθησε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου. Λίγες αργότερα και αφού οι γονείς της μαθήτριας κατέθεσαν έγκληση, εντόπισαν την οικία που βρισκόταν ο μουσικός με την μαθήτρια και τον συνέλαβαν.
Ο ίδιος στην κατάθεσή του που έδωσε στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια της προανάκρισης υποστήριξε ότι η 16χρονη τον ακολουθούσε με τη θέληση της.
Ο συλληφθείς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου