ΤΟΠΙΚΑ

Κοντά σε Β. Παπαχρήστου που ζητά… εγγυήσεις

κοντά-σε-β-παπαχρήστου-που-ζητά-εγγυ-851206

Ο Βασίλης Παπαχρήστου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός της ΠΑΕ Νίκη για να «οδηγήσει» την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Ο Γιαννιώτης προπονητής, που θεωρείται «άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών», είχε χθες το βράδυ ραντεβού με ανθρώπους της διοίκησης, ωστόσο εκεί που κολλούσε η συμφωνία είναι στις εγγυήσεις που ζητά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο 47χρονος τεχνικός το σκεφτόταν σοβαρά, αλλά δεν είχε πει το «ναι», κάτι όμως που εξέφραζαν την αισιοδοξία τους οι διοικούντες ότι θα έλεγε χθες αργά το βράδυ. Αν όλα πάνε καλά και οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αναμένεται να έρθει σήμερα στον Βόλο.
Ο Παπαχρήστου που πέρυσι βρέθηκε στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού Βόλου και κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια για να σώσει την ομάδα, έχει δουλέψει στις ομάδες του Πανηλειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Εθνικού Πειραιώς όταν αυτές ήταν στην Α’ Εθνική, καθώς και στον Ιαλυσό Ρόδου, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Πατραϊκό, στην Παναχαϊκή και στον Λεβαδειακό στη Β Εθνική.
Εν τω μεταξύ πριν την χθεσινή προπόνηση, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Πέτρος Καϊμακάμης, μίλησε στους παίκτες της ομάδας και άκουσε τις απόψεις τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν. Πρώτο μέλημα όλων είναι η Νίκη να καταφέρει γρήγορα να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ώστε να πετύχει την παραμονή της. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να πιστεύουν ότι υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας.
Εμεινε ο Γκίτκος
Ο Θοδωρής Γκίτκος πείστηκε να παραμείνει στη Νίκη και να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος πορτιέρο βρήκε την «χρυσή τομή» στο χθεσινό κρίσιμο ραντεβού με την διοίκηση και αποφάσισε να μείνει.
Αντίθετα η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Τσικίνιο. Ετσι άνοιξε ο «δρόμος» για την έκδοση του δελτίου του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, του Βραζιλιάνου, Ντε Καρβάλιο.
Αρθροσκόπηση σήμερα ο Γκάγκας
Στο ιατρικό δελτίο, ο Σπύρος Γκάγκας θα υποβληθεί σήμερα στην Αθήνα σε αρθροσκόπηση, η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι ημέρες περίπου.
Ο Κεμεντσετσίδης στο Πανθεσσαλικό
Ο Γιάννης Κεμεντσετσίδης από το Κιλκίς θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό μεταξύ της Νίκης και του Θρασύβουλου. Βοηθοί του θα είναι ο Ν. Καζακίδης (Κιλκίς), Σ. Λαμπίδης (Πέλλας) και 4ος ο Ν. Τσακιρίδης (Σερρών).
Ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους και θα στείλει… κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Μύθος και… πραγματικότητα. Δύο έννοιες αντίθετες, που όμως μπλέκονται συχνά στην καθημερινότητα της ζωής μας! Τα όσα γράφτηκαν και καταλογίστηκαν σε βάρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου από τον Τύπο ή μερίδα του Τύπου, ανήκουν στην σφαίρα της νοσηρής φαντασίας των κατασκευαστών των συγκεκριμένων «ειδήσεων». Για όλα αυτά όμως όλοι αυτοί που επινόησαν αυτές τις «ειδήσεις» αλλά και τις ασπάστηκαν, πολύ σύντομα δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν! Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που χάνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλον από τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που της καταλογίζει ο πρώην προπονητής της (!!!) κ. Φοιρός, θα μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις σε μία συνέντευξη Τύπου, η οποία θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους… Από εκεί και πέρα και για να μην ανησυχεί ο κόσμος μας, ο Θοδωρής Γκίτκος ήταν είναι και θα είναι παίκτης της ομάδας μας, όπως και ο Λάμπρος Χώνος, το όνομα του οποίου ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως μπλέχτηκε σε μία παράλογη ιστορία με «καλούς» και… «κακούς»! Απλά ο κόσμος – που τώρα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα όσο ποτέ στο παρελθόν – να ξέρει πως όλες οι δυνάμεις της Νίκης είναι ενωμένες και με μπροστάρη τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Πέτρο Καϊμακάμη, η ομάδα μας ετοιμάζεται για την τελική της αντεπίθεση. Περισσότερα όμως σύντομα, στην συνέντευξη Τύπου, εκεί που ο κάθε «κατεργάρης» θα πάει (ή θα… καθίσει) στον πάγκο του».
Συλλυπητήριο της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Νίκη εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του προπονητή Αλέκου Παπαδόπουλου, ο οποίος διετέλεσε μέλος της οικογένειάς της. Εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του και τονίζει πως το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο! Ο Αλέκος Παπαδόπουλος υπήρξε ένας ακούραστος «εργάτης» του ποδοσφαίρου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Η Γ.Σ. του Blue Club
Καλούνται όλα τα μέλη του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή και ώρα 8:30 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου). Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου