ΤΟΠΙΚΑ

Περίμενε δύο ώρες γιατρό που… εφημέρευε

περίμενε-δύο-ώρες-γιατρό-που-εφημέρε-851206

Την ώρα που γίνονταν γνωστή η εξέλιξη της εισαγγελικής εφόδου και έρευνας για τις «κοπάνες» εφημερευόντων γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, με την άσκηση ποινικών διώξεων, την ταλαιπωρία που υπέστη στο Αχιλλοπούλειο αναμένοντας επί δύο ώρες γιατρό που εφημέρευε περιέγραφε στον «Ταχυδρόμου» ασθενής.
Η αναγνώστρια του «Τ» εξιστόρησε την περιπέτειάς της, προχθές το βράδυ, όταν μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με φρικτούς πόνους.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, εισήχθη στο Χειρουργικό-Ουρολογικό με φοβερούς πόνους στις 9.15 το βράδυ. «Η νοσηλεύτρια –περιγράφει- ανέλαβε χρέη γιατρού, γιατί ο γιατρός που εφημέρευε ήταν εκτός νοσοκομείου. Κατόπιν πολλών παραπόνων και τηλεφωνημάτων στον εν λόγω γιατρό από τη νοσοκόμο και αφού τον ενημέρωσε ότι «φωνάζει η ασθενής» ο γιατρός ήρθε στις 11.25 μ.μ., αδιάφορος στις διαμαρτυρίες μου και όχι μόνο στις δικές μου, αλλά και των άλλων ασθενών, ασχολήθηκε πέντε λεπτά μαζί μου και αναχώρησε.
Τα στοιχεία της αναγνώστριας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας.
Από την πλευρά της, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Βόλου Μαρία Καρρά ανέφερε ότι ουδέποτε περιήλθε στην ίδια η καταγγελία για την απουσία γιατρού που εφημέρευε.
Η κ. Καρρά υπογράμμισε ότι ο ορθότερος τρόπος για παρόμοια συμβάντα είναι να γίνεται καταγγελία στη διοίκηση και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, γραπτές και επώνυμες, δίνοντας τη δυνατότητα στο νοσηλευτικό ίδρυμα να μπορεί να διερευνά τις περιπτώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου