ΤΟΠΙΚΑ

Με προπονητή Σταύρο Διαμαντόπουλο η Νίκη επιχειρεί νέο ξεκίνημα σωτηρίας

με-προπονητή-σταύρο-διαμαντόπουλο-η-ν-851206

Με νέο προπονητή το Σταύρο Διαμαντόπουλο η Νίκη επιχειρεί από σήμερα το νέο ξεκίνημά της κάνοντας ταυτόχρονα την αντεπίθεσή της για να καταφέρει την παραμονή της στην κατηγορία. Για την ομάδα της Νίκης ο Σταύρος Διαμαντόπουλος είναι ο πέμπτος προπονητής για τη φετινή περίοδο, αφού έχουν προηγηθεί οι Χατζιέφσκι, Μούτας, Σηφάκης και Φοιρός. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος είναι γνωστός στο Βόλο, αλλά είναι και γνώστης και του ποδοσφαίρου και της κατηγορίας και ο στόχος του είναι να συμβάλει μαζί με διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο να οδηγήσει την ομάδα του στην σωτηρία.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε επίσημα χθες την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Σταύρο Διαμαντόπουλο.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως είχε να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις προπονητές, όλοι τους γνωστοί στον χώρο, όμως ο έμπειρος τεχνικός κέρδισε την εμπιστοσύνη της, αφού έδειξε αποφασιστικότητα και προθυμία να «κολυμπήσει στα βαθιά».
Ο κ. Διαμαντόπουλος ζήτησε την άριστη συμπεριφορά της ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές και δήλωσε αισιόδοξος στο δύσκολο έργο του.
Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο κ. Παναγιώτης Κεραμίδας, ο κ. Απόστολος Ταμπακόπουλος και φυσικά ο γενικός αρχηγός του τμήματος κ. Τάκης Αναγνωστόπουλος.

Προπονητής με μεγάλο βιογραφικό και με μακρά και επιτυχημένη θητεία στους πάγκους ελληνικών ομάδων ανέλαβε να σώσει τη Νίκη. Ο λόγος φυσικά για το Σταύρο Διαμαντόπουλο που φέτος συμπληρώνει 26 ολόκληρα χρόνια ως προπονητής. Ο γεννημένος το 1947 Διαμαντόπουλος έπαιξε ποδόσφαιρο για 13 συναπτά έτη στον Πιερικό (1964-1977), για να κλείσει την καριέρα του στην Νάουσα (1977-79). Ως προπονητής ανέλαβε το 1980 τον Αιγινιακό Αιγινίου, όπου έκατσε για 1,5 χρόνο, ενώ ακολούθησαν ο ΑΟ Κατερίνης, ο Πιερικός και ο Εθνικός Κατερίνης, για να επιστρέψει στον Πιερικό, αρχικά ως βοηθός και στη συνέχεια σαν πρώτος προπονητής. Το 1985 ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου (πρωταθλητής στη Γ’), μετά ήρθε μία ακόμη διετία στον Πιερικό, μία σεζόν στον Αθηναϊκό, ενώ την περίοδο 1989-90 αναδείχτηκε πρωταθλητής στη Β’ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και με την Καλαμαριά ένα χρόνο αργότερα. Ακολούθως ήρθε ο Πανσερραϊκός, ο Λεβαδειακός και ο Εδεσσαϊκός στην Α’ Εθνική, ενώ μετά από μία εβδομάδα στη Λάρισα έκανε το άλμα αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό Πειραιά. Μετά τους «ερυθρόλευκους» ανέλαβε κατά σειρά τους Αρη, Παναχαϊκή, Νάουσα και μετά από ένα μικρό πέρασμα από την Πιερικό έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Στην ομάδα της Μαγνησίας παρέμεινε για μία σεζόν, ενώ επέστρεψε μετά από ένα χρόνο, ξεκίνησε και φέτος, ενώ πιο πριν ήταν και στην Κοζάνη.

Όλοι πλέον στη Νίκη τονίζουν ότι υπάρχει ακόμη ένας γύρος και αρκετοί αγώνες, όπου η Νίκη θέλει και μπορεί να πάρει τους βαθμούς με πρώτο αυτόν της Κυριακής κόντρα στο Θρασύβουλο. Η Νίκη την Κυριακή θέλει να πάρει και μία ρεβάνς και από τον προπονητή του Θρασύβουλου Βασίλη Αντωνιάδη, ο οποίος έχει κάνει «ζημιές» στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. Εκτός από το Θρασύβουλο η Νίκη έχει στην έδρα της αρκετά παιχνίδια που με νίκες θα την οδηγήσουν ψηλότερα, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα ως γηπεδούχος θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη διαμόρφωση της κορυφής. Η Νίκη από τις ομάδες που πλέον έχουν τους ίδιους στόχους θέλει να κερδίσει στο Βόλο τον Μεσσηνιακό και τον Πανθρακικό, ενώ εκτός έδρας θα παίξει στην Προοδευτική και στην Καλαμάτα. Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο (στον πρώτο είχε χάσει 2-1 στην Φυλή) δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και όλοι πιστεύουν ότι με αλλαγή στην ψυχολογία η Νίκη θα δείξει το καλό της πρόσωπο που σίγουρα υπάρχει.
Συνέντευξη Τύπου
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 15:30, στην αίθουσα του «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ».

Θέμα της, η αποκατάσταση της αλήθειας σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, σχετικά με τις «καταγγελίες» του κ. Φοιρού, που φυσικά και ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του και πουθενά αλλού!
Για μία ακόμα φορά από την ΠΑΕ τονίζεται ότι η Νίκη ξεκινά την δική της αντεπίθεση, με

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου