ΤΟΠΙΚΑ

Αθλητικά Παρασκήνια

αθλητικά-παρασκήνια-851206

Στη φαντασία
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα παραχωρήσει σήμερα συνέντευξη για την αποκατάσταση της αλήθειας σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τις «καταγγελίες» του κ. Φοιρού, που φυσικά και ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του και πουθενά αλλού!

Προπονητές
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος είπε πει Όχι στα Τρίκαλα και τελικά είπε το Ναι στη Νίκη, αφού πιστεύει ότι η Ομάδα θα πετύχει το στόχο της παραμονής.
Χθες πάντως τα Τρίκαλα δεν βρήκαν έναν άλλα δύο προπονητές , αφού αναλαμβάνουν ο Νίκος Αργυρούλης… που άφησε τον Κίσσαβο και ο Νίκος Βλαχούλης!!!
Μεγαλώνει ο Γ.Α.Σ. Μαγνησίας
Ο ΓΑΣ Μαγνησίας δραστηριοποιείται και μεγαλώνει δημιουργώντας διαρκώς νέα τμήματα. Μετά το τένις ακολουθεί το βόλεϊ και το παγκράτιο.
Μεγάλη επιτυχία είχε και το πρόσφατο τουρνουά μπιλιάρδου που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Μαγνησίας στο Fellow’s billiards club. Το Fellow’s στην Αναλήψεως είναι άλλωστε για αρκετά χρόνια το αθλητικό, και όχι μόνο, στέκι της πόλης…

Ο οπαδός
O οπαδός είναι σαν τη γυναίκα: Yστερα από εκατό καλά, της κάνεις μία στραβή. Θα τα ξεχάσει και τα εκατό και μια ζωή θα σου κοπανάει τη μία στραβή που της έκανες. Δεν υπάρχει στη γυναίκα ισοζύγιο. Oτι δηλαδή αυτός που είναι δίπλα μου έχει οκτώ καλά και δύο στραβά. Aρα μου κάνει. Δέκα στα δέκα θέλει η γυναίκα και σύμφωνα πάντα με τη δικιά της λογική. Oχι όπως είναι τα πράματα, αλλά έτσι όπως θέλει να τα βλέπει αυτή.
Eτσι ακριβώς είναι και ο οπαδός. Aυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η αγνωμοσύνη και η αχαριστία. Eκατό καλά να του έχουνε κάνει, στην πρώτη άσχημη τα ξεχνάει όλα και τα διαγράφει σαν να μη γίνανε ποτέ.

Γλέντι
Αποκριάτικο γλέντι διοργανώνεται την Κυριακή στην κάτω πλατεία Δράκειας υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγριάς.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια με ζωντανή μουσική και χορό, κινητικά παιχνίδια (σπάσε το μπαλόνι, βρες το στόχο, πέτα το αυγό), παιχνίδια με τους γονείς και τα παιδιά καθώς γαϊτανάκι.

Το ρίσκο
Με μπόνους για κάθε συμμετοχή του θα αμείβεται ο Παναγιώτης Γκίτσης του Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι αποδεικνύεται η θέληση του 32χρονου να παίξει μπάλα, όσο και η «καπατσοσύνη» των ερυθρολεύκων να υπογράψουν με ένα ποδοσφαιριστή που βρισκότανε στο «ψυγείο» του ΠΑΣ για έξι μήνες δίχως να λάβει μέρος σε ματς των Γιαννιωτών, δίχως να έχουν το άγχος για οικονομική χασούρα αν δεν τους κάτσει.

Πώς είναι η μπάλα; οεο;
Την ώρα που οι παράγοντες ζητούν αλλαγές στη διαιτησία χρησιμοποιώντας πολλές φορές σκληρή γλώσσα, για πρώτη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν κι ένας διαιτητής πέρασε στην επίθεση. Ο λόγος για τον Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος έδειξε… κόκκινη κάρτα στη Σούπερ Λίγκα και τα στελέχη της!
«Συνεχώς επικεντρωνόμαστε στην ελληνική διαιτησία. Λες και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τέλειο, λες και έχουμε τους τέλειους παράγοντες, τα τέλεια γήπεδα τους τέλειους προπονητές και το μόνο πρόβλημα είναι η διαιτησία. Πίστευα ότι με τη Σούπερ Λίγκα θα κάναμε βήματα αλλά απογοητευόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής ρέφερι κι ανέβασε περισσότερο τους τόνους: «Θα ήθελα οι παράγοντες να κάνουν μία φορά τους διαιτητές. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην έχουν κλωτσήσει μπάλα και να μην ξέρουν πώς είναι η μπάλα. Oταν το κάνουν, μπορούμε να συζητήσουμε για την ελληνική διαιτησία. Θα ήθελα να τους δω μία φορά να παίζουν ως διαιτητές, να δουν πόσο εύκολο είναι το επάγγελμα».
Εντονα δυσαρεστημένοι είναι οι άνθρωποι της Σούπερ Λίγκας μετά τις δηλώσεις του διεθνή διαιτητή, Γιώργου Κασναφέρη.
Ελεγαν πως «…δεν θα δώσουμε εξετάσεις στον κ. Κασναφέρη για το αν γνωρίζουμε ή όχι ποδόσφαιρο» και πρόσθεταν: «Αν νιώθει απογοητευμένος, τότε δεν έχει καμία υποχρέωση να συμμετάσχει στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ταλέντα…
Οι Μπαλαμούτης, Ζαχαράκης, Γιακάκογλου, Διαμάντης, Γεωργιάδης είναι παίκτες που περάσαν απο τις Μικτές ΕΠΣΘ, όπως και παλιότερα οι Πέτρου,Τριχιάς, Κωστούλας, Καρατζάς ,Τσιμπανάκος, Παλιούρας, Καραδέμητρος, Σκούρας κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου