ΤΟΠΙΚΑ

Οι συμπτώσεις στην πολιτική

οι-συμπτώσεις-στην-πολιτική-851206

Οταν έξι αιώνες πριν την γέννηση του Χριστού ο Ηράκλειτος διατύπωνε την άποψη ότι «τα πάντα ρει», τα έλεγε σχεδόν όλα. Το απρόσμενο και το τυχαίο, ως φαίνεται, είναι βασικά συστατικά της ζωής και της πολιτικής. Η χθεσινή δολοφονία του Διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου με προσωπικά, όπως όλα δείχνουν, κίνητρα, δεν είναι μια υπόθεση που απλά συγκλονίζει το πολιτικό σκηνικό χωρίς περαιτέρω παρενέργειες.
Άσχετα από τα αίτια της απροσδόκητης και άδικης δολοφονίας, όσοι τοποθετήθηκαν χθες μίλησαν για ένα σπουδαίο άνθρωπο και επιστήμονα, για έναν άξιο Διοικητή του πολύπαθου ΙΚΑ.
Σταχυολογούμε μόνο τις απόψεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Παναγόπουλου και του γνωστού εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου. Σύμφωνα με αυτές, επρόκειτο για έναν Διοικητή που ήξερε να κουμαντάρει το απαιτητικό καράβι του ΙΚΑ και μάλιστα αποτελούσε κυματοθραύστη για τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζει το ίδρυμα. Μετά το θάνατό του μπορεί να είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα υπάρξουν αναταράξεις και στην κοινωνική ασφάλιση των Ελλήνων;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου