ΤΟΠΙΚΑ

Τις επόμενες 12 αγωνιστικές σκέφτεται ο Ολυμπιακός

τις-επόμενες-12-αγωνιστικές-σκέφτεται-851206

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η χθεσινή μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους παίκτες του Κώστα Σταματίου να χωρίζονται σε δυο γκρουπ και να προπονούνται υπό τις οδηγίες του. Στις προπονήσεις μετέχει κανονικά και ο Παναγιώτης Γκίτσης που προσπαθεί να επανέλθει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα ώστε να βοηθήσει την ομάδα του στο μέλλον του πρωταθλήματος. Η επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων είναι εμφανές ότι είναι ελλιπέστατη, αφού το βάρος της καλείται πλέον να σηκώσει ο 22χρονος Βαγγέλης Διαμάντης με τον 19χρονο Αλέξανδρο Γιακάκογλου. Δύο παίκτες δηλαδή που στην αρχή της χρονιάς δεν υπολογιζόταν τόσο πολύ όσο γίνεται μετά την έλευση του Κώστα Σταματίου. Βέβαια από τότε που ανέλαβε ο Αλμυριώτης τεχνικός έχει αποχωρήσει τόσο ο Τριχιάς όσο και ο Καλόγηρος, αφήνοντας πίσω μόνο το δίδυμο των νεαρών παικτών. Το ρόλο του επιθετικού κλήθηκε να καλύψει και ο Γιώργος Καρατζάς, αφού κάθε φορά που ο τεχνικός των ερυθρολεύκων έψαχνε μια λύση στον πάγκο τα όπλα του ήταν λιγοστά.
Στους επιθετικούς λογίζεται και ο Σωκράτης Μπουντούρης, αλλά αφού δεν υπάρχει αξιολογότερος παίκτης να καλύψει την δεξιά πτέρυγα, ο 30χρονος επωμίζεται το ρόλο αυτό. Φυσικό και επακόλουθο είναι λοιπόν κάποιοι παίκτες να ταλαιπωρούνται από τα συνεχόμενα ματς και μάλιστα υπό την πίεση του πρωταθλητισμού. Ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να παλέψει σε ακόμα ένα εντός έδρας ματς και αυτό που θα πρέπει είναι τόσο να δουλέψει, όσο και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ώστε να ξεπεραστεί το ντεφορμάρισμα μεριών παικτών που αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια αυτού του συνόλου.
Χθες άλλωστε ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ ότι μέλος της ομάδας αποτελεί και ο Ελληνοαυστραλός Αντώνης Χατζής, αφού εκδόθηκε το δελτίο του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο από τα ερχόμενα παιχνίδια, εφόσον μπορέσει και αποδείξει μέσα στις προπονήσεις την αξία του. Ο ομογενής να σημειωθεί έχει υπογράψει με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων. Σχετικά με την υπόθεση του Νκούλου που δεν παρουσιάστηκε ως τώρα στις υποχρεώσεις υπάρχει η σκέψη στις επόμενες μέρες να καταγγελθεί το συμβόλαιό του.
Το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων θα συνεχιστεί και σήμερα με μια προπόνηση, ενώ οι παίκτες θα έχουν ρεπό ως και το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και θα επιστρέψουν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η αποθεραπεία του Βεργώνη συνεχίζεται κανονικά που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μπουντούρης, μιας και υποφέρει στους προσαγωγούς. Με την απόδοση του να πέφτει από τα στάνταρ στην προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν με ανεβασμένο το ηθικό μιας και πήραν την νίκη που ανακάτεψε την τράπουλα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πιερικό. Μια νίκη που κακά τα ψέματα τόνωσε και τους παίκτες του Ολυμπιακού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στο οποίο μένουν ακόμη 12 αγωνιστικές. Μέσα σε αυτές ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τόσο τον πρώτο Πιερικό όσο και τους ισοβάθμιους του Λαμία και Θερμαϊκό Θέρμης. Παιχνίδια στα οποία σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι, ώστε να δημιουργήσουν μια πραγματικά καυτή έδρα που θα ωθήσει τον σύλλογο του Βόλου στην επιτυχία.

Ευχαριστήριο της ΠΑΕ
Η ομάδα του Ολυμπιακού θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ηλία Καραγιάννη και το εργαστήριό του για την αιματολογική εξέταση των παικτών του Ολυμπιακού, όπως και το κέντρο αποκατάστασης Κένταυρος για την αποθεραπεία κάποιων παικτών. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει και τις εγκαταστάσεις 5Χ5 της Αγίας Παρασκευής για την χρήση των γηπέδων της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου