ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρομοσ-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Προς σιωπούν τες
Έχει η ΑΓΕΤ εταιρική κοινωνική ευθύνη, βάσει του νόμου, να γνωστοποιεί στο κοινό τα στοιχεία παραγωγής και ρύπανσης του περιβάλλοντος; Κι αν ναι, πότε τα ανακοίνωσε;
Φ.Τ.

Ησυχία, Τάξη, Ασφάλεια
Από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του υπουργού κ. Βύρωνα Πολύδωρα:
“Στις δηλώσεις… κινδυνολογούντων για δήθεν εγκαθίδρυση “Αστυνομικού Κράτους” και για αναβίωση του “Σπουδαστικού της Ασφάλειας” καθώς και στα σχετικά σχόλια των Μέσων Ενημέρωσης, απαντώ: Μην υπερτιμούν τις δυνάμεις τους και τις δυνατότητές τους οι συκοφάντες και διαστρεβλωτές. Ο λαός βλέπει και γνωρίζει την αλήθεια. Και μας κρίνει όλους “.
Το ερώτημα είναι ποιος μιλάει…
Φ.Τ.

Το περίφημο ραντεβού
Απ’ την αρχή της εβδομάδος, οπότε και πραγματοποιήθηκε και το περιλάλητο πλέον ραντεβού των τοπικών φορέων στο ΥΠΕΧΩΔΕ, έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες. Πολλές από αυτές έχουν βγάλει γέλιο, όμως αυτή η τελευταία που ακούσαμε μάλλον ήταν η καλύτερη. Όταν κατέφθασαν οι τοπικοί φορείς, ο Σουφλιάς πράγματι ήταν στο γραφείο του. Ρώτησε τον Διευθυντή του ποιοι ακριβώς ήταν απ’ έξω κι ο κ. Κωτούλας του απάντησε ότι είναι ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος Βόλου, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, όλοι οι υπόλοιποι και ο Δήμαρχος Αρτέμιδος Δημήτρης Αλεξόπουλος. Μόλις άκουσε το τελευταίο όνομα ο Γιώργος Σουφλιάς έφυγε από την πίσω πόρτα. Άρα μην ψάχνετε τον υπεύθυνο για την ακύρωση του ραντεβού. Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.
Χ.Μ.

Δυνατά στο παιχνίδι
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των εκλογικών διαδικασιών για την ΤΕΔΚ θα είναι και ο πρώην Δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος. Μάλιστα στοιχηματίζει ότι από τους δημάρχους θα εκλεγεί πλειοψηφών ο Δημήτρης Αλεξόπουλος και από τους Δημοτικούς Συμβούλους ο ίδιος. Καλές είναι οι προβλέψεις, αλλά όσο δεν ανοίγει τις προβλέψεις ο Κοντορίζος, είναι και παρακινδυνευμένες.
Χ.Μ.

Αντίλογο δεν θα ακούσουμε;
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε υποστεί ένα σοκ από τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου Αλέκου Βούλγαρη και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΤΕΒ για το άνοιγμα της επιχείρησης, το οποίο φθάνει το 1.150.000 ευρώ!!! Οι προηγούμενοι δεν θα πουν τίποτα; Δεν θα απαντήσουν; Αποδέχονται ότι κληροδότησαν μια τόσο άπατη μαύρη τρύπα; Και αν ναι, πώς το δικαιολογούν;
Χ.Μ.

Εμφάνιση στη νεολαία
Στο γνωστό νεανικό στέκι Bedroom εθεάθη αργά την Παρασκευή το βράδυ ο Αντινομάρχης Τεχνικών Έργων Ηλίας Ξηρακιάς. Όπως θα μαντέψατε φορούσε και πάλι σε συνδυασμό με την άψογη ενδυμασία του, το θρυλικό πλέον μαύρο δερμάτινο τζόκεϊ. Προφανώς πρόκειται για άνοιγμα του Ηλία στη νεολαία. Όχι, δεν θα γράψουμε για την παρέα του, γιατί τα υπόλοιπα μέλη της (όλοι άνδρες) απολύτως δικαιολογημένα ήταν εκεί και πλήρως εναρμονισμένα με την ατμόσφαιρα του νεολαιίστικου στεκιού. Ο Ηλίας ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Είμαστε μαζί του. Χ.Μ.

Αλλη μια χρονιά χαμένη
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Βόλου και της ΔΗΤΕΒ και τη φετινή περίοδο των Απόκρεω για την πόλη του Βόλου προγραμματίστηκαν τα απολύτως αναγκαία, αφού ο καιρός προετοιμασίας ήταν ελάχιστος. Ή δεν μας πάει το καρναβάλι ή έχουμε όλο το χρόνο καρναβάλι. Πάντως χθες ακούγαμε τον Μιλτιάδη το Ζιάκα να δηλώνει ραδιοφωνικά στο Γιώργο Κουμιώτη ότι αρχίζει μια προσπάθεια και ένας προγραμματισμός, ώστε για του χρόνου και τις επόμενες χρονιές να οργανωθούν αξιόλογα δρώμενα, ώστε ο Βόλος να είναι προορισμός και αυτές τις ημέρες της Αποκριάς. Έτσι είναι, γιατί όταν λέμε δώδεκα μήνες το χρόνο τουρισμό δεν θα μας έρθουν οι τουρίστες επειδή η περιοχή μας είναι στο συγκεκριμένο γεωγραφικό πλάτος και επειδή βρέχεται από θάλασσα και είναι κοντά στο βουνό. Αυτές είναι οι προϋποθέσεις, χρειάζεται όμως να γίνονται και πράγματα που θα αποτελέσουν την αφορμή ή το έναυσμα για την επίσκεψη των Αθηναίων και των Θεσσαλονικιών στην περιοχή.
Χ.Μ.

Εξυπνη
απάντηση
“Δεν φοβάμαι, διότι η Κυβέρνηση είναι κοντά στους αγρότες και εγώ οφείλω

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου