ΤΟΠΙΚΑ

Αθώος ο Αντ. Παππάς για απαγόρευση ταφής στο παλαιό Κοιμητήριο

αθώος-ο-αντ-παππάς-για-απαγόρευση-ταφή-851206

Αθώος κρίθηκε από το Εφετείο της Λάρισας ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου κ. Αντώνης Παππάς, που κατηγορούνταν για άσκηση λεκτικής βίας σε βάρος ενδιαφερομένων να τελέσουν την ταφή προσφιλών τους προσώπων σε οικογενειακούς τάφους στο Κοιμητήριο των “Ταξιαρχών”. Πρωτόδικα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο κ. Παππάς είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση.
Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς όπως δήλωσε, «αποδόθηκε δικαιοσύνη, διότι ως πρόεδρος του τότε Δ.Σ. του Διαδημοτικού Συνδέσμου απλά εξέφρασε τις θέσεις όλων να μην γίνεται πλέον καμία ταφή στο παλιό κοιμητήριο».
Σημειώνεται πως αύριο θα εκδικαστεί ακόμη μία υπόθεση παρεμπόδισης ταφής στο κοιμητήριο των Ταξιαρχών, με κατηγορούμενους τον νυν και τότε Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Π. Μαβίδη, τον κ. Αντώνη Παππά, τότε πρόεδρο του Διαδημοτικού Συνδέσμου του Κοιμητηρίου, τον δημοτικό σύμβουλο Ν. Ιωνίας και μέλος τότε του Δ.Σ. του Διαδημοτικού Συνδέσμου του Κοιμητηρίου και τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Ν. Ιωνίας κ. Θ. Θεοδωρίδη. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2001 είχαν προκληθεί επεισόδια έξω από το παλιό Κοιμητήριο με αφορμή την επιμονή συγγενών τεθνεώτος να ταφεί στον εκεί οικογενειακό τάφο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου