ΤΟΠΙΚΑ

Το τρία στα τρία επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου

το-τρία-στα-τρία-επόμενος-στόχος-για-τ-851206

Να φθάσει στην κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός με το τρία στα τρία στην επόμενη τριάδα αγώνων, κατ αρχήν με δικές του νίκες και ποντάροντας σε νέα στραβοπατήματα άλλων ομάδων. Ο Ολυμπιακός στην επόμενη “τριάδα έχει δύο ματς έδρας, από τα οποία το τελευταίο είναι με τη Λαμία, ενώ ο άλλος τωρινός συγκάτοικος της 2ης θέσης σε αυτή την τριάδα έχει ρεπό. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Βόλο με Ναυπακτιακό, πάει Καρδίτσα και υποδέχεται τη Λαμία, η οποία έχει μια ακόμη έξοδο νωρίτερα στα Τρίκαλα και εντός έδρας παίζει με Θράκη και Γιάννινα.. Ο Θερμαϊκός κάνει ρεπό, υποδέχεται ΠΑΟΝΕ και κλείνει την τριάδα στην Κατερίνη με τον πρωτοπόρο Πιερικό, ο οποίος έχει και έξοδο σε Καβάλα, ενώ στην έδρα του έχει και τη Γραβιά.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μην προχωρήσει σε άλλο στραβοπάτημα. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει πέντε φορές ισόπαλος μέσα στο σπίτι του με ομάδες όπως, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πολύκαστρο, Δόξα Δράμας, Καβάλα και Θράκη, θα μπορούσε πλέον να βρίσκεται ψηλότερα από τον Πιερικό.
Στο μεταξύ, μετά την θετική τροπή πήρε για τον Ολυμπιακό η υπόθεση της μεταγραφής του Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σισέι, αναμένεται να υπάρξει λύση και για τον Εν Κούλου. Ο Σισέι από την Σιέρα Λεόνε είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» διάρκειας ενάμισι έτους, όμως η ΕΠΟ δεν αναγνώριζε τον ποδοσφαιριστή ως κοινοτικό, παρότι διέθετε βελγικό διαβατήριο. Αποτέλεσμα να μην εκδοθεί δελτίο και ο παίκτης να επιστρέψει στο Βέλγιο.
Η διοίκησης της ΠΑΕ, ωστόσο, κίνησε νομικά το θέμα, κατέθεσε ένσταση θεωρώντας πως ο Σισέι πληροί τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην Ελλάδα ως κοινοτικός και η υπόθεση εξετάστηκε από Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία αποφάνθηκε πως ο Σισέι μπορεί να εργαστεί στην Ελλάδα ως Βέλγος υπήκοος.
Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι μέλος της ομάδας αποτελεί και ο Ελληνοαυστραλός Αντώνης Χατζής, αφού εκδόθηκε το δελτίο του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο από τα ερχόμενα παιχνίδια, εφόσον μπορέσει και αποδείξει μέσα στις προπονήσεις την αξία του. Ο ομογενής να σημειωθεί έχει υπογράψει με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων. Σχετικά με την υπόθεση του Νκούλου, που δεν παρουσιάστηκε ως τώρα στις υποχρεώσεις του, υπάρχει η σκέψη, αν στις επόμενες μέρες δεν υπάρξει θετική εξέλιξη να καταγγελθεί το συμβόλαιό του.
Από τους νεοαποκτηθέντες έχει αγωνισθεί μόνο ο Θοδωρής Μητράκας και Γιώργος Καρατζάς και όχι οι Γκίτσης, ΕνΚούλου, Χατζής, Σισέι , Γεώργογλου αλλά και ο Βαλέριος Ακριτίδης που ήταν στην ομάδα αλλά χωρίς δικαίωμα συμμετοχής.
Ηδη στον Ολυμπιακό σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στις 18 Φεβρουαρίου. Ο Αλέξης Βεργώνης θα εκτίσει τότε την ποινή του και θα επανέλθει στο ματς με την Καρδίτσα, ενώ θα λείψει και ο Δημήτρης Ακπαρίδης που είναι στρατευμένος.
Καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς ο Παναγιώτης Γκίτσης και είναι πολύ πιθανό ο έμπειρος επιθετικός να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό, όπως και ο νεαρός Τόνι Χατζής, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα Κυριακή θα έχουν ρεπό και από αύριο θα μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου