ΤΟΠΙΚΑ

Από ντέρμπι… σε ντέρμπι

από-ντέρμπι-σε-ντέρμπι-851206

Η ισοπαλία στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης μεταξύ του Κενταύρου και του Μαγνησιακού έστειλε τον πρωτοπόρο και αήττητο Θησέα ακόμη ψηλότερα, αφού αύξησε τη διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Θησέας που κέρδισε τον Σαρακηνό 2-1 έχει τώρα 52 βαθμούς, ο Κένταυρος με το 2-2 έχει 46 και ο Μαγνησιακός 45.
Η αυριανή εμβόλιμη 21η αγωνιστική έχει νέο ντέρμπι, με το Θησέα να υποδέχεται τον Κένταυρο σε ένα ματς που θα κρίνει, κι αυτό σε μεγάλο βαθμό, την υπόθεση πρωτιά, ενώ στην 23η θα παίξουν Θησέας – Μαγνησιακός.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού κέρδισε 0-3 τον Εθνικό και έφθασε τους 39 βαθμούς, ενώ στην υπόθεση παραμονής σημαντική νίκη πήραν τα Ανω Λεχώνια (4-1 τον Αγροτικό), και ο Αρης (2-1 τοι Νηλέα), ενώ η Δόξα στο Αερινό ήρθε 0-0 με τον Αίαντα Σούρπης.
Εκτός από το ντέρμπι Κενταύρου-Μαγνησιακού, 2-2 έληξε και το ματς Ιάσονα-Αγίας Παρασκευής, ενώ σαρωτικός ήταν ο Πρωτεσίλαος και ο Πύρασος συνέχισε να είναι αήττητος στην Αγχίαλο.

Σαρακηνός- Θησέας 1 – 2
Ο Θησέας πήρε την νίκη με 1-2 επί του Σαρακηνού με σκόρερ δυο παίκτες που ξεκίνησαν από τον Σαρακηνό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Αγγέλη. Στο 17’ ο Βαΐτσης ισοφάρισε σε 1-1 και το 1-2 έγραψε ο Φασουράκης.
Ακόμη οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι του Αγγέλη στο 42’.

Κένταυρος – Μαγνησιακός 2 – 2
Ολα έγιναν στο πρώτο μέρος στη Νεάπολη, όπου Κένταυρος και Μαγνησιακός έμειναν στο 2-2. Στο 5 ο Γκουντινάκος έκανε το 0-1, στο 15 ο Λόρι πέτυχε το 0-2. Στο 25΄ο Τσαντόπουλος μείωσε σε 1-2 και στο 38 έγινε το 2-2 με τον Κουλάκογλου.

Ιάσων – Αγία Παρασκευή 2 – 2
Ισόπαλο (2-2) ήταν το αποτέλεσμα στο Διμήνι μεταξύ του Ιάσονα και της Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καλοπίτα στο 43, ενώ στο 46’ η Αγία Παρασκευή ισοφάρισε με τον Στραβέλα. Το 2-1 σημείωσε ο Κουλάκογλου για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι φιλοξενούμενοι, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Καρτάλη.
Δόξα – Αίας 0 – 0
Σε ένα ανιαρό ματς δίχως τέρματα Δόξα και Αίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Αερινό, με μοναδικό αξιοσημείωτο την κόκκινη που δέχθηκε ο Γκρίνιας για τους φιλοξενούμενους.

Εθνικός – ΓΣ Αλμυρού 0 – 3
Εντυπωσιακό ήταν το διπλό που πήρε η ομάδα του Αλμυρού επί του Εθνικού με 0-3, με γκολ που σημείωσαν οι Μπιζάτης, Παυλίδης και Φωτιάδης.

Πρωτεσίλαος – Πηλέας 6 – 0
Με 6-0 κέρδισε τον Πηλέα ο Πρωτεσίλαος που άνοιξε το σκορ με τον Κόρκο στο 15’ .Το δεύτερο και το τρίτο τέρμα τ σημείωσε ο Ράιος στο 50 και στο 57’. Το τέταρτο και το έκτο τέρμα ήρθαν από τον Κωστούλα στο 62’ και 85’ και το 5ο από το πέναλτι του Σιαμανίκου στο 80’.

Λεχώνια – Αγροτικός 4 – 1
Με 4-1 επιβλήθηκε του Αγροτικού η ομάδα των Ανω Λεχωνίων χθες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ράπτη στο 15’, ενώ το 2-0 πέτυχε με πέναλτι ο Γκίνης που κέρδισε ο Κατσιάκης στο 45. Το 3-0 έγινε με τον Μπούρντα στο 60’ και το 4-0 στο 70’ με πέναλτι που πήρε ξανά ο Κατσιάκης και εκτέλεσε ο Γκίνης. Στο 71’ και ενώ όλα είχαν κριθεί ο Αγροτικός σημείωσε το τέρμα της τιμής με τον Πρεβεζάνο.

Πύρασος-Κεραυνός Σαμπάναγα 2-1

Από το α μέρος πήρε τη νίκη ο Πύρασος διατηρώντας αήττητη την έδρα του και κερδίζοντας αυτή τη φορά 2-1 τον δυνατό Κεραυνό Σαμπάναγα.
Στο 9 ο Κίτσος και στο 44 ο Δ. Μπασδάνης πέτυχαν τα γκολ για τον Πύρασο, που είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του Πετρίδη, ενώ ο Κεραυνός μείωσε στο 47 με τον Τσεκούρα και τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο 88 αποβλήθηκε ο Κότσαλος.

Αρης Μελισσατίκων – Νηλέας 2 – 1

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αρης στο γήπεδό του, καθώς κάτω από δυνατή βροχή κέρδισε 2-1 τον Νηλέα. Στο 17 ο Ματθαίου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαντερίου και έγινε το 1-0. Ο Νηλέας έφερε πάλι στα ίσα το παιγνίδι με γκολ του Ντερβίση στο 36 και ο Αρης πήρε τη νίκη στην επανάληψη και στο 65 με πλασέ του Ματθαίου.

Αύριο η 21η αγωνιστική

*Αύριο ακολουθεί η 21η αγωνιστική, με το Θησέα να υποδέχεται τον Κένταυρο,την Αγία Παρασκευή με τον Σαρακηνό να παίζουν στη Χλόη !! και αρκετά ματς που έχουν ενδιαφέρον για την παραμονή.
Το αυριανό πρόγραμμα:
Γηπ. Σούρπης:(3μμ)Αίας-Νηλέας:Δ.Παπαδόπουλος,Κατσαρός-Τσάγγαρης
Γηπ. Μαγνησιακού:(3μμ)Μαγνησιακός-Δόξα:Κούστας-Φορτούνας-Βασιλέσκου
Γηπ. Διμηνίου:(3μμ)Κεραυνός-Άρης Μελισσατίκων :Δαλούκας-Σκουλάς-Δ.Κρητικός
Γηπ. Αλμυρού:(3μμ) Γ.Σ.Αλμυρού-Πύρασος:Αποστολόπουλος-Τσαρτσάλης-Δημητράκης
Γηπ. Χλόης:(3μμ)Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός:Αθηναίος-Μπαρμπάκου-Ματσούκας
Γηπ. ΕΤΒΑ:(3μμ)Πηλέας-Εθνικός:Πρώιας-Κύρανης-Ν.Παπαδόπουλος
Γηπ. Αιδινίου:(3μμ)Αγροτικός-Ιάσων:Κουζάκης-Χουλιάρα-Αλ. Τρυφωνίδης
Γηπ. Κ.Λεχωνίων:(3μμ)Λεχώνια-Πρωτεσίλαος:Παλάσης-Γ.Κρητικός-Λάππα
Γηπ. Αγριάς:(4μμ)Θησέας-Κένταυρος:Γκόλιας-Μωραίτου-Αν.Δαλούκας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου