ΤΟΠΙΚΑ

“Ναυμαχίες “ΝΟΒΑ και Ο.Υ.Κ. Βόλου με Χαλκίδα και ΧΑΝΘ αντίστοιχα

ναυμαχίες-νοβα-και-ο-υ-κ-βόλου-με-χα-851206

Σήμερα διεξάγεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 πόλο. Ο ΝΟΒΑ θα υποδεχθεί τον σύλλογο της Χαλκίδας στις 6 μ.μ., ενώ ο Ο.Υ.Κ. θα κοντραριστεί με την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Στο κολυμβητήριο του Βόλου στις 6 μ.μ. υποδέχεται ο ΝΟΒΑ τη Χαλκίδα
Ο ΝΟΒΑ θα πρέπει να κάνει δικό του το παιχνίδι ώστε να μπορέσει να ρεφάρει την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από την ομάδα της ΝΕ Πατρών. Οι παίκτες του Μανώλη Παπαευαγγέλου απέχουν μόλις δυο βαθμούς από την κορυφή έχοντας συγκεντρώσει έξι πόντους, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και όπως τονίζει και ο προπονητής τους στον «Τ» : «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε βέβαια να κερδίσουμε το παιχνίδι , πρέπει όμως να προσέξουμε τον αγώνα από την αρχή, καθώς λάθη και παραλείψεις δεν μπορούν να συγχωρεθούν» . Όσον αφορά στην δυναμική του αντιπάλου, ο τεχνικός του ΝΟΒΑ αναφέρει: «Η Χαλκίδα είναι μια έμπειρη ομάδα και κατά την άποψή μου αποτελεί μια από τις πέντε καλύτερες στη φετινή Α2. Είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά και στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού διαθέτει αξιόλογους και έμπειρους παίκτες». Η Χαλκίδα βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις. Τέλος ο προπονητής του ΝΟΒΑ θα ήθελε τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας του, αφού όπως τονίζει: «Τον θέλουμε κάθε φορά δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι, αφού μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει. Εμείς το μόνο που μπορούμε να του υποσχεθούμε είναι ότι θα δουν ένα όμορφο παιχνίδι που θα παλέψουμε για την νίκη. Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ομάδας, όσο και τους φίλους του αθλήματος, να είναι σήμερα κοντά μας». Στην διάθεση του Μανώλη Παπαευαγγέλου, τίθενται οι :Καμπάδαης, Φρυδάς, Κουτσογιάννης, Θ.Αρνάκης, Κρινάκης, Παπαγιαννάκης, Πατσιαντάς, Κορύτσας, Κώστας, Χατζηιωάννου, Καρίκας, Βαμβακάρης, Σταθόπουλος.
Κόντρα στη ΧΑΝΘ στις 7 μ.μ. ο Ο.Υ.Κ. Βόλου
Από την άλλη ο Ο.Υ.Κ. Βόλου που έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς σε πέντε παιχνίδια ισοβαθμώντας με την Χαλκίδα θα «ναυμαχήσει» ενάντια στην ουραγό ομάδα της ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη. Ο σημερινός αντίπαλος της ομάδας του Νίκου Μαμούρη πανηγύρισε μόλις την περασμένη αγωνιστική τους πρώτους της βαθμούς, μιας και επιβλήθηκε του συμπολίτη Άρη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Κάθε άλλο, το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο μιας και η ΧΑΝΘ παλεύει για την παραμονή της. Το ματς στο Ποσειδώνιο θα κριθεί στην δύναμη σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προπονητή του Ο.Υ.Κ. Βόλου.
Οι νεοφώτιστοι από την άλλη στην 5η αγωνιστική επιβλήθηκαν με 9-8 επί του Ποσειδώνα στο κολυμβητήριο του Βόλου. Στην αποστολή του Ο.Υ.Κ. συμμετέχουν οι :Λεώνης,Ηρειώτης, Καραμάνης, Δελακάς, Ελ.Μαυρατζώτος, Ξυφώλης, Απ. Μαυρατζώτος, Χατζηγούλας, Μυκονιάτης, Γκαραγκούνης, Χαλάς, Μπλάνας, Σ. Ζουμπουλιάς, Μουστακαλής, Μαρινάγης
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΝΕ Πατρών 8
2 ΝΟ Λάρισας 8
3 Κέρκυρα 7
4 ΝΟ Πατρών 6
5 ΝΟΒΑ 6
6 Χαλκίδα 5
7 ΟΥΚ Βόλου 5
8 Ποσειδών Ιλισίων 4
9 Ιωνικός 3
10 Άρης 2
11 Ο.Φ.Η. 2
12 ΧΑΝΘ 2
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΝΟΒΑ-Χαλκίδα
Ποσειδών Ι-ΝΕ Πατρών
ΧΑΝΘ-ΟΥΚ Βόλου
ΝΟ Λάρισας-Άρης
ΝΟ Πατρών-Ο.Φ.Η.
Ιωνικός-Κέρκυρα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου