ΤΟΠΙΚΑ

Ξανά στη φυλακή η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια

ξανά-στη-φυλακή-η-κωνσταντίνα-μπουρμπ-851206

Συνελήφθη απόψε η πρώην πρωτοδίκης Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, η οποία κατηγορείται για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Η σύλληψη της έγινε με εκτέλεση σχετικού εντάλματος, μετά την απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την αναίρεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φ. Μακρή κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο είχε αποφυλακιστεί η κ. Μπουρμπούλια.
Η πρώην πρωτοδίκης κρατείται στην Ασφάλεια και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού έως ότου συγκληθεί το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών το οποίο θα κρίνει και πάλι την αίτηση αποφυλάκισης της κ. Μπουρμπούλια. Nωρίτερα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αναίρεση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φ. Μακρή κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους..
Το Ποινικό Τμήμα έκρινε ότι το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών στερείται της απαιτούμενης από το Σύνταγμα ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας, ενώ περιέχει ατελή, αυθαίρετη και αντιφατική αιτιολογία.
Κατόπιν αυτού, θα συγκληθεί το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών να κρίνει και πάλι την αίτηση αποφυλάκισης της Κ. Μπουρμπούλια. Μέχρι να συγκληθεί το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών αναβιώνει το ένταλμα σύλληψης της Κ. Μπουρμπούλια, που έχει ως συνέπεια η πρώην πρωτοδίκης να οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου