ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο θα απολογηθεί ο δολοφόνος του Γ. Βαρθολομαίου

αύριο-θα-απολογηθεί-ο-δολοφόνος-του-γ-β-851206

Αύριο θα απολογηθεί τελικά ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του διοικητή του ΙΚΑ. Ο ίδιος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια το μεσημέρι χθες από την οποία ζήτησε και έλαβε την προθεσμία.
Εις βάρος του η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο κατηγορούμενος έχει ζητήσει το διορισμό ως τεχνικού πραγματογνώμονα του καθηγητή ιατροδικαστικής κ. Βουγιουκλάκη.
Στο πλευρό του 59χρονου ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το ανακριτικό γραφείο πολλοί συνάδελφοί του, οι οποίοι δήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης
Στην αρχική κατάθεσή του, ο 59χρονος αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να σκοτώσει το διοικητή του ΙΚΑ. Δήλωσε μάλιστα πως είχε ενδείξεις ότι η σύζυγός του τον απατούσε με τον προϊστάμενό της, Γ.Βαρθολομαίο, τον οποίο μάλιστα ο ίδιος είχε γνωρίσει στη ΔΕΘ.
Κατέθεσε επίσης ότι είχε βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθεί τη γυναίκα του και πήγε στο διαμέρισμα, όταν ειδοποιήθηκε ότι ο Γ.Βαρθολομαίος βρισκόταν εκεί. Δήλωσε ότι θόλωσε το μυαλό του, όταν ο διοικητής του ΙΚΑ τον έσπρωξε και του μίλησε άσχημα. Τότε, τον χτύπησε με γροθιές και πιθανότατα με το κινητό του τηλέφωνο στο κεφάλι.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δικηγόρο του 59χρονου, Βαγγέλη Αποστολόπουλο, κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε από τη γυναίκα του να φέρει μια πετσέτα, για να τη βάλουν κάτω από το κεφάλι του 66χρονου, πράγμα το οποίο έκαναν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου