ΤΟΠΙΚΑ

Ντέρμπι κορυφής στην Αγριά

ντέρμπι-κορυφής-στην-αγριά-851206

Mε ντέρμπι κορυφής που το αποτέλεσμά του μπορεί να ξεκαθαρίσει από τώρα
την υπόθεση της πρωτιάς συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ με την 21η αγωνιστική.
Το παιγνίδι της ημέρας γίνεται στην Αγριά, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Θησέα που έχει τώρα 52 βαθμούς, να υποδέχεται το δεύτερο στη βαθμολογία Κένταυρο που είναι στους 46 βαθμούς.
Ο Θησέας που είχε κερδίσει το πρώτο ματς στη Νεάπολη 1-2 (12 Μουστάκας- 29 Βαΐτσης, 32 Φασουράκης), στην Αγριά έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στην αρχή και στο τέλος του α΄ γύρου με Λεχώνια 1-1 και Πηλέα 3-3 ,ενώ και εκτός έδρας έχει επίσης 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη βασίζεται στην εμπειρία, δείχνει να έχει σταθερότητα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε αρκετά παιγνίδια, παρ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν έχασε. Στην Αγριά ο Πρωτεσίλαος, ο ΓΣΑ και ο Πηλέας είχαν προηγηθεί, ενώ εκτός έδρας ο Θησέας “γύρισε” και κέρδισε τα παιγνίδια που βρέθηκε να χάνει με Κένταυρο, Μαγνησιακό, στη Σούρπη και στον Σαρακηνό.
Ο Κένταυρος καταφέρνει να διατηρείται αήττητος εκτός έδρας έχοντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ ως γηπεδούχος έχει 8 νίκες 2 ήττες (από Θησέα 1-2 και ΓΣΑ 0-3), ενώ έχει και την πρόσφατη ισοπαλία 2-2 με τον Μαγνησιακό.
Η ισοπαλία στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής μεταξύ του Κενταύρου και του Μαγνησιακού ευνόησε σίγουρα τον Θησέα που τον έστειλε ακόμη ψηλότερα, αφού αύξησε τη διαφορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αν και σήμερα ο Θησέας είναι νικητής, παίρνει μεγάλο προβάδισμα στην κατάκτηση του φετινού τίτλου, ενώ με νίκη του Κενταύρου το ενδιαφέρον μεγαλώνει, αφού στην 23η αγωνιστική υπάρχει κι άλλο ντέρμπι καθώς θα παίξουν Θησέας -Μαγνησιακός.
Στην σημερινή 21η αγωνιστική ο Μαγνησιακός υποδέχεται την Δόξα Αερινου που αναζητεί βαθμούς σωτηρίας, ενώ ο ΓΣΑ που προέρχεται από νίκη εκτός έδρας υποδέχεται στον Αλμυρό τον Πύρασο.
Ντέρμπι με δυο ομάδες από την συνοικία είναι το Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός που όμως γίνεται στη Χλόη!!! ενώ στο πρώτο ματς νικήτρια ήταν η Αγία Παρασκευή που είχε κάνει μάλιστα τότε την πρώτη της νίκη( 0-2 με σκόρερ τους Γ.Καρτάλη και Β.Μαλακασιώτη).
Στα άλλα ματς οι γηπεδούχοι θέλουν νίκες στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν όσο νωρίτερα γίνεται την παραμονή τους, με τον Αίαντα να υποδέχεται στη Σούρπη το Νηλέα, τον Πηλέα να παίζει με τον Εθνικό, τον Αγροτικό στο Αϊδίνι να φιλοξενεί τον Ιάσονα Διμηνίου και τα Ανω Λεχώνια να θέλουν δεύτερη σερί νίκη έδρας παίζοντας τώρα τον Πρωτεσίλαο. Τέλος στο Διμήνι ο Κεραυνός Σαμπάναγα, που βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας, θέλοντας ρεβάνς για τη βαριά ήττα του α΄ γύρου (5-2) θα υποδεχθεί τον Άρη Μελισσατίκων.
Το σημερινό πρόγραμμα:
Γηπ. Σούρπης: (3μμ) Αίας-Νηλέας:Δ.Παπαδόπουλος,Κατσαρός-Τσάγγαρης
Γηπ. Μαγνησιακού: (3μμ) Μαγνησιακός-Δόξα:Κούστας-Φορτούνας-Βασιλέσκου
Γηπ. Διμηνίου: (3μμ) Κεραυνός-Άρης Μελισσατίκων :Δαλούκας-Σκουλάς-Δ.Κρητικός
Γηπ. Αλμυρού: (3μμ) Γ.Σ.Αλμυρού-Πύρασος:Αποστολόπουλος-Τσαρτσάλης-Δημητράκης
Γηπ. Χλόης: (3μμ) Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός:Αθηναίος-Μπαρμπάκου-Ματσούκας
Γηπ. ΕΤΒΑ: (3μμ) Πηλέας-Εθνικός:Πρώιας-Κύρανης-Ν.Παπαδόπουλος
Γηπ. Αιδινίου: (3μμ) Αγροτικός-Ιάσων:Κουζάκης-Χουλιάρα-Αλ. Τρυφωνίδης
Γηπ. Κ.Λεχωνίων: (3μμ) Λεχώνια-Πρωτεσίλαος:Παλάσης-Γ.Κρητικός-Λάππα
Γηπ. Αγριάς: (4μμ) Θησέας-Κένταυρος:Γκόλιας-Μωραίτου-Αν.Δαλούκας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου