ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Να δώσουν
“Η ΕΠΟ δεν εισπράττει από την πολιτεία ούτε ένα ευρώ… Τουλάχιστον ας δώσουν χρήματα στις Ενώσεις” τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Σε όλες τις ομοσπονδίες δίνονται επιχορηγήσεις εκτός από την ΕΠΟ. Είναι γνωστό ότι το ποδόσφαιρο συντηρεί σε μεγάλο βαθμό τον αθλητισμό και τον ΟΠΑΠ. Γι αυτό και η ΕΠΣΘ έχει τον ίδιο στόχο, δηλαδή να δώσουν τα χρήματα απ ευθείας στις Ενώσεις.

Χωρίς γκολ
Ο δυνατός αέρας ήταν πρωταγωνιστής χθες στην Αγριά και έτσι το ντέρμπι Θησέα – Κενταύρου για την Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΘ δεν ανέδειξε νικητή, ενώ δεν υπήρξε και γκολ. Κερδισμένος ήταν ο Μαγνησιακός, που στην 23η αγωνιστική έχει τώρα αυτός τη δυνατότητα να σπάσει το αήττητο σερί του Θησέα.

Χωριστά
Χωριστές διαιτησίες έχουν αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Δαλούκας που θα σφυρίξει ντέρμπι Β΄ Εθνικής (Ηλυσιακός – Βέροια), ενώ ο Γιάννης Κουζάκης είναι βοηθός διαιτητή στη Λάρισα.

Ξεκούραση
Δεν έχει πρωταθλήματα ΕΠΣΘ αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει εμβόλιμη αγωνιστική για την Β΄ Κατηγορία και θα επανέρθουμε στους κανονικούς ρυθμούς το άλλο Σαββατοκύ

Τρία ματς σε 8 μέρες
Τρεις αγώνες σε διάστημα οκτώ ημερών θα αναγκασθούν να δώσουν ο Εθνικός Ολυμπιακός, ο Ρήγας Φεραίος και ο Αστέρας Ριζομύλου, καθώς οι επόμενες τρεις αγωνιστικές για το περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής είναι προγραμματισμένες για Σάββατο 17 ,Τετάρτη 21 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου Στην 22η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου γίνεται ένα από τα τοπικά μας ντέρμπι μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου και του Ρήγα Φεραίου, ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες που στη φετινή περίοδο γίνεται για 2η φορά Τετάρτη.
(Την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στο Βελεστίνο για την 5η αγωνιστική είχε κερδίσει ο Ρήγας 1-0 με γκολ του Βέργου) .

Kάνει “μπαμ”
Eνας διαιτητής που είναι στημένος κάνει «μπαμ» από μακριά… και αυτά που λένε για Μπριάκο δεν έχουν βάση!!! Iδανική ευκαιρία είχε ο Mπριάκος να βγάλει στο πρώτο λεπτό δύο κίτρινες σε παίχτες της AEK, όταν πήρανε σβάρνα και σηκώσανε στον αέρα δύο του Oλυμπιακού. Kαι δεν θα μπορούσε να του πει κανείς τίποτα. Ή μήπως δεν του έδωσε άλλες αφορμές για κίτρινη ο Tσιρίλο πριν από το 92, όταν την έφαγε τελικά;
Eπίσης αν ήταν στημένος δεν θα έβγαζε έξω τον Zεβλάκοφ και σε φάση μάλιστα που δεν έκανε τίποτα. Λάθη έκανε ο Mπριάκος. Tα πλέον καθοριστικά εις βάρος της AEK… Λάθη έκανε και ο Βασσάρας τυχαία κατά της ΑΕΚ!!! Άλλο είναι όμως αυτό κι εντελώς διαφορετικό το να είναι ένας διαιτητής σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Και εδώ τοπικά λάθη γίνονται και διογκώνονται από αυτούς που χάνουν!!!
Γίνονται όμως και λάθη που κάνουν “μπαμ” και με τα πολλά “μπαμ” μπορεί να τιναχθεί ό,τι καλό γίνεται από άλλους … στον αέρα !!!!

Στέκι
Το Fellow’s στην Αναλήψεως είναι για αρκετά χρόνια το αθλητικό και όχι μόνο στέκι της πόλης…
Σήμερα λέγεται θα γίνει πράσινη κατάληψη, γι αυτό κλείστε θέσεις…

Χωρίς φιλάθλους
Με ποινή για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τις 30 Ιουνίου καθώς και με πρόστιμο 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Κατάνια από την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Πλέον η ομάδα της Σικελίας θα δώσει τους εναπομείναντες αγώνες της για τη Serie A μακριά από την έδρα της (πιθανότατα στη Ρώμη ή στο Ριέτι) και πάλι όμως χωρίς τη στήριξη των φιλάθλων της.
Να σημειωθεί ότι η ιταλική ομάδα είχε ξανατιμωρηθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών λόγω επεισοδίων των οπαδών της με αυτούς της Μεσίνα και της Παλέρμο.

Δεν πληρώνεται
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θωμάς Σακαρίκος συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προκαλεί εντύπωση, αφού είναι από τους λίγους παρατηρητές διαιτησίας στο τοπικό μας πρωτάθλημα, που δεν δέχεται τα χρήματα που αντιστοιχούν σε κάθε παρατηρησία.

Τα βραβεία…
Το γκολ του Μάρτσιν Μίετσελ, αλα Ροναλντίνιο, που πέτυχε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναδείχθηκε φυσικά το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής. Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη πήρε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που υπερίσχυσε του Σηφάκη.

Προβληματίζει η άμυνα…
Η άμυνα έχει εξελιχθεί σε αχίλλειο πτέρνα του ΝΟΒΑ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Οι Αργοναύτες διαθέτουν μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα 62 γκολ σε έξι αγωνιστικές. Μοιραία χθες ο ΝΟΒΑ παραχώρησε ισοπαλία στην πολύ καλή Χαλκίδα. Πάντως αναμφίβολα τις εντυπώσεις με την μέχρι σήμερα παρουσία του στο πρωτάθλημα κλέβει ο νεοφώτιστος Ο.Υ.Κ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου