ΤΟΠΙΚΑ

Aπό αύριο κοντά σας το e – food Kasteli

aπό-αύριο-κοντά-σας-το-e-food-kasteli-670646

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ KASTELI CATERING – EVENTS

Ενώ στο προηγούμενο lockdown πολλοί αποφάσισαν να ανακαλύψουν τα όρια και τις ικανότητές τους στη μαγειρική, στο τωρινό υπάρχει μια έντονη επιθυμία να μετατρέψουν την κουζίνα τους σε εστιατόριο.

Ετσι θα καταφέρουν να ζήσουν με κάποιον τρόπο εκείνο που έχουν επιθυμήσει και να βρουν τον τρόπο να γευτούν ό,τι αγαπούν, χωρίς να κοπιάσουν αναγκαστικά γι’ αυτό.

Αυτή την επιθυμία θέλει να ικανοποιήσει το efood kasteli από το Kasteli Catering-Events, μπαίνοντας στη διαδικασία να προσφέρει, με delivery, τις υπηρεσίες του.

Με οικογενειακή παράδοση που ξεκινά το 1964 στην ταβέρνα «Παλιό Δασάκι», συνεχίζοντας με το εστιατόριο «Καστέλι» που για χρόνια διέπρεψε στον χώρο της γαστρονομίας και έγινε αγαπημένος προορισμός για εκείνους που λατρεύουν το καλό φαγητό, αλλά και μετά τις διοργανώσεις catering, τώρα έφτασε η ώρα του delivery.

Το βασικότερο κίνητρο για να αποφασίσουν οι άνθρωποι του Kasteli Catering-Events τη διανομή φαγητού είναι η διάθεσή τους να είναι κοντά στους ανθρώπους, που τους έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και η ανάγκη τους να συνεχίσουν να δημιουργούν και να διατηρήσουν ζεστή… την κουζίνα τους.

Ετσι, δημιουργήθηκε το e-food kasteli που υπόσχεται γαστρονομικές πανδαισίες καθημερινά με πιάτα ημέρας που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το μενού, αντάξιο των προσδοκιών σας, περιλαμβάνει μοναδικά εδέσματα μεσογειακής κουζίνας.

Ενα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ δουλεμένο με αγάπη και ευαισθησία με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εστιατορική εμπειρία σε όσους το επιλέξουν.

Το e- food kasteli φέρνει τις πιο αγνές και εκλεπτυσμένες γεύσεις στην πόρτα του σπιτιού μας, το φαγητό της καραντίνας δεν είναι καθόλου χαμένη υπόθεση.

«Πιστεύουμε στα φρέσκα και υγιεινά υλικά, στη γρήγορη παράδοση, στους ευτυχισμένους ανθρώπους. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το e-food Kasteli, την υπηρεσία που σου παρέχει μια σωστή αλλά και νόστιμη διατροφή, ώστε να απολαμβάνεις σπιτικό φαγητό εύκολα, όσο πολυάσχολος κι αν είσαι», τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Αγγελος Δεληγιάννης, που μαζί με την ομάδα του είναι αποφασισμένοι να εμπλουτίζουν το μενού συνεχώς με νέες ξεχωριστές συνταγές. Το φαγητό ετοιμάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα και υγιεινά υλικά. Το μενού είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί την υπηρεσία όσο συχνά το επιθυμεί, μεσημέρι ή βράδυ, εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη διατροφή μέσα από νόστιμη, μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα που «υπογράφει» η ομάδα του e-food Kasteli.

Και το super market στην πόρτα σας

Η ομάδα του e-food Kasteli δεν αναλαμβάνει μόνο να «στρώσει» με πεντανόστιμα φαγητά το τραπέζι σας, αλλά φροντίζει και για τα ψώνια σας.

Αρκεί ένα τηλέφωνο και η λίστα με τα ψώνια σας από το σούπερ μάρκετ διεκπεραιώνεται άμεσα και φτάνει στην πόρτα σας.

Από αύριο Καθαρά Δευτέρα στη διάθεσή σας

Το e-food kasteli ανοίγει τις πύλες του αύριο Καθαρά Δευτέρα και όπως είναι φυσικό το μενού του είναι προσαρμοσμένο στην αφετηρία της Σαρακοστής.

Αν δεν έχεις χρόνο ή διάθεση να ασχοληθείς με το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, το e-food kasteli είναι εδώ για εσένα. Οπότε πέτα τον χαρταετό σου και άσε τα υπόλοιπα στους… μαέστρους της ταραμοσαλάτας! Καλή Σαρακοστή…

Κάντε κράτηση και το e-food Kasteli είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Αρκεί ένα τηλέφωνο στα 24210 47801 – 6908991074.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου