ΛΑΡΙΣΑ

Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ Ελλάδος στηρίζει έμπρακτα τους σεισμόπληκτους

η-χαλυβουργια-ελλάδος-στηρίζει-έμπρα-670283

Από αριστερά: Θ. Ζάχος - Διευθυντής Εργοστασίου Χαλυβουργία Ελλάδος, Νίκος Γάτσας, Δήμαρχος ΕλασσόναςΤην κοινωνική της ευαισθησία έδειξε για άλλη μια φορά η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ δωρίζοντας 8 οικίσκους που θα φιλοξενήσουν σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας.

Την άμεση και έμπρακτη βοήθεια της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ εξήρε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός με δηλώσεις του κατά την παραλαβή τους, το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Ο κ. Αγοραστός επεσήμανε την αξία της προσφοράς αυτής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε την Χαλυβουργία που σε κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για βοήθεια σε οικίσκους, έτρεξε μόνη της και έχει σημασία, μόνη της, από την πρώτη στιγμή να προσφέρει 8 οικίσκους σε όλη την Θεσσαλία. Ευχαριστούμε που έμπρακτα υποστηρίζει και στηρίζει η Χαλυβουργία τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Σε κάθε δύσκολη στιγμή της τοπικής κοινωνίας, η Χαλυβουργία Ελλάδος δρα άμεσα και αθόρυβα δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μετά από την πολύτιμη βοήθεια και τις δωρεές στο Νοσοκομείο του Βόλου για την αντιμετώπιση των περιστατικών COVID 19, οι άνθρωποι της Χαλυβουργίας Ελλάδος ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και προχώρησαν στη δωρεά των οικίσκων.

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας έδειξαν και οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργία Ελλάδος συγκεντρώνοντας και προσφέροντας πολύτιμα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η Χαλυβουργία Ελλάδος, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας με ενσυναίσθηση απέναντι σε κάθε τους ανάγκη, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Τους οικίσκους παρέδωσε ο Διευθυντής Εργοστασίου της Χαλυβουργίας κ. Θωμάς Ζάχος στον Παλαμά Καρδίτσας παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιου και του Δημάρχου Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου. Οι υπόλοιποι οικίσκοι παραδόθηκαν στο Γριζάνο Φαρκαδόνας στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων κ. Χ. Μιχαλάκη, στο Αμούρι Ελασσόνας στον Δήμαρχο κ. Ν. Γάτσα και στο Δαμάσι Τυρνάβου στον Δήμαρχο κ. Γ. Κόκουρα.

Το IsoboxΤοποθέτηση του Isobox

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου