ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζουν την προσπάθεια στήριξης των σεισμοπαθών

συνεχίζουν-την-προσπάθεια-στήριξης-τ-669287

Η μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και η Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρηματιών Μαγνησίας για τους σεισμοπαθείς των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας, καθημερινά μεγαλώνει και δυναμώνει, καθώς σε αυτή έρχονται να προστεθούν ολοένα και περισσότερα σωματεία, φορείς, επιχειρηματίες και φυσικά απλοί πολίτες.

Λαμπρό παράδειγμα η εταιρία ALIBERTI, μια εταιρία προηγμένης κατασκευαστικής τεχνολογίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Αντώνης Αλιμπέρτης, μετά από προσωπική επαφή με τον Πρόεδρο του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδη, προχωρά στην προσφορά ηλεκτρολογικού εξοπλισμού που κατασκευάζει η εταιρία του, για την ανασυγκρότηση των σχολικών δομών που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό.

«Τους ευχαριστούμε θερμά για την κίνησή τους αυτή, που θα φέρει τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν, ένα βήμα πιο κοντά στις σχολικές τους αίθουσες, για να συνεχιστεί η εκπαίδευση τους απρόσκοπτα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια! Ευχόμαστε ολόψυχα την ενέργειά τους αυτή να ακολουθήσει και άλλος κόσμος του επιχειρείν, για να έχουν και αυτοί οι μικροί μαθητές, που τόσο κινδύνευσαν και ταλαιπωρήθηκαν, ίσες ευκαιρίες με όλα τα παιδιά της χώρας!», επισημαίνει σε δηλώσεις ο κ. Μαουσίδης.

Επίσης, η Ταμίας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας και κα Βούλα Γκαμπλιά, υποσχέθηκε να σταθεί στο πλευρό της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει με όλες τις δυνάμεις του Συλλόγου αλλά και της ιδίας.

Οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας την ευχαριστούν θερμά και εκφράζουν για μία ακόμη φορά, εκτός από τις ευχαριστίες τους, τον έντονο θαυμασμό μας για το μεγαλείο ψυχής των ανθρώπων αυτών, που μέσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, βρίσκουν το σθένος και τη δύναμη να βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους τους βάζοντας τις δικές τους ανάγκες στην άκρη.

Στο πλευρό του ΣΕΗ Μαγνησίας, σε συνέχεια της Λάρισας και του Ηρακλείου Κρήτης, έρχεται να σταθεί και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Η.Θ.) τιμώντας για μία ακόμη φορά την πολύ στενή συνεργασία μεταξύ των δύο Συνδέσμων. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗΘ Άγγελος Κουντουργιάννης, εξέφρασε στον Πρόεδρο του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδη την πρόθεση του Συνδέσμου του για άμεση προσφορά βοήθειας στους σεισμοπαθείς, το είδος και το ύψος της οποίας θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία συμπράττει με όλες της τις δυνάμεις και η E.E.T.E.M ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ [Επιστημονικός και Επαγγελματικός ενιαίος φορέας οργάνωσης και εκπροσώπησης των Μηχανικών του Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Τ.Ε.Ι, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε και ισοτίμων σχολών εσωτερικού και εξωτερικού], μέσω του Προέδρου της Αχιλλέα Τσιργούλα.

Όπως επισημαίνεται από τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων, «Η προσπάθεια για να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται συνεχίζεται αμείωτα. Δεν ξεχνούμε ότι βρίσκεται σε ισχύ ο Τραπεζικός Λογαριασμός στην Τράπεζα Θεσσαλίας με τίτλο Σ.Ε.Η.Μ. Ε.Π. ΜΑΖΙ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ και αριθμό 033239 017 5001 02 (ΙΒΑΝ GR 6709 1010 70000 3323 917 20023). Στο λογαριασμό αυτό, μπορεί οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό να καταθέτει τη βοήθειά του.

Επίσης, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος που βρίσκεται έναντι της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, συγκεντρώνονται καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής βρεφών, παιδιών και ενηλίκων) για να αποσταλούν και αυτά άμεσα στους συνανθρώπους μας, όπως και στο Hashtag Café & More της κας. Ματίνας Παπαϊωάννου στο 22 χλμ Βόλου-Λάρισας στην παλιά εθνική οδό στο ΡΙΖΟΜΥΛΟ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου