ΤΟΠΙΚΑ

Στην πρώτη δεκάδα αναπτυξιακή πρόταση της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου

στην-πρώτη-δεκάδα-αναπτυξιακή-πρότασ-668492

Στην πρώτη δεκάδα, ανάμεσα σε φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, κατατάχθηκε η Εταιρεία Ανάπτυξης Πηλίου.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο τα αποτελέσματα εξέτασης τήρησης κριτηρίων επιλεξιμότητας Φακέλων Β΄ φάσης και βαθμολόγησης των τοπικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020.

Σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης, η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. (Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ έλαβε την 9η θέση με 82,61 βαθμούς. Η κατάταξή της στην πρώτη δεκάδα των φορέων που συμμετείχαν στην ως άνω πρόσκληση και κατέθεσαν τοπικό πρόγραμμα, καταδεικνύει την ποιότητα της πρότασής της, η οποία ήταν απόλυτα προσανατολισμένη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Αναμένεται στο άμεσο μέλλον η ΕΥΔ ΠΑΑ και Η ΕΥΔ του ΕΠΑλΘ 2014-2020 να προχωρήσουν στον καθορισμό του ανώτατου ποσού, που θα κατανεμηθεί σε κάθε τοπικό πρόγραμμα, έτσι ώστε εφόσον πραγματοποιηθεί και η σχετική αναμόρφωση αυτού, να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου