ΤΟΠΙΚΑ

Είκοσι δύο μονάδες αίματος συλλέχθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

είκοσι-δύο-μονάδες-αίματος-συλλέχθηκ-651666

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και συλλογή 22 μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε, σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου, από το ΕΕΕΕΚ Βόλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου.

Η πρόεδρος, κα Δέσποινα Λουκάκη, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλου του Συλλόγου, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες στο Σύλλογο Προσωπικού, το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και φίλων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Ευχαριστούν επίσης όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν, την Ιατρό κα Στυλιανή Μπέργιου και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου για την άριστη συνεργασία.

Επίσης, ευχαριστούν την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων –Εκδηλώσεων, κα Νατάσα Μορφογιάννη για τη συμμετοχή Υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία.

Τέλος, τις πιο ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμούν να εκφράσουν προσωπικά στη Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Βόλου κα Φωτεινή Γρηγορίου για την άψογη διοργάνωση άλλης μιας δράσης ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

«Τέτοιες δράσεις αποτελούν ακτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, καθώς η προσφορά αίματος δεν κοστίζει παρά μόνο λίγο από το χρόνο μας, είναι όμως προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, μια πράξη ύψιστης ηθικής σημασίας και αγάπης», επισημαίνει η κ. Λουκάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου