ΤΟΠΙΚΑ

Απομακρύνονται παλιοσίδερα από τις προβλήτες του λιμανιού

απομακρύνονται-παλιοσίδερα-από-τις-π-628556

Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού με ομόφωνη απόφαση

Εκατόν είκοσι πέντε τόνοι σίδερα από παλιά μηχανήματα του λιμανιού του Βόλου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκραπ, απομακρύνονται από τις προβλήτες του Οργανισμού Λιμένα Βόλου.

Πρόκειται για κομμάτια εξοπλισμού από γερανούς άνω των 60 χρόνων, αρπάγες γερανών, μεταλλικά στοιχεία, τα οποία λόγω της παλαιότητάς τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς είναι κατεστραμμένα.

Τα παλιοσίδερα βρίσκονται διάσπαρτα σε υπαίθριους χώρους του Λιμανιού και στις τρεις προβλήτες, καθώς και σε αποθήκες και μετά την κατακύρωση διαγωνισμού απομακρύνονται με τιμή προσφοράς 134 ευρώ τον τόνο.

Η Διοίκηση ανήρτησε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού που πάρθηκαν ομόφωνα.

Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να πάρει όλα τα μέτρα περιβαλλοντικής προστασίας, να τηρήσει τους όρους και τον κανονισμό Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς και τις αστυνομικές διατάξεις.

Η κοπή του υλικού σε μικρότερα τμήματα, όπου απαιτείται, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεταφορά του, εμπεριέχεται επίσης στις υποχρεώσεις του αναδόχου, όπως και η φόρτωση σε μεταφορικά μέσα και η μεταφορά του υλικού εκτός του Λιμένα Βόλου.

Για τη φόρτωση των υλικών στα μεταφορικά μέσα, ο ανάδοχος, αν το επιθυμεί, μπορεί να χρησιμοποιήσει μηχανήματα της ΟΛΒ Α. Ε. με καταβολή των δικαιωμάτων χρήσης. Οι εργασίες κοπής μπορούν να εκτελεστούν τις καθημερινές, μέχρι τις 6 το απόγευμα, πλην Σαββάτου, Κυριακής και εορτών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου