ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις πλοηγικού προσωπικού από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

προσλήψεις-πλοηγικού-προσωπικού-από-61273

Για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών για έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες

Στη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου έκτακτου ναυτικού πλοηγικού προσωπικού Σταθμού Βόλου θα προχωρήσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Οι προσλήψεις αφορούν σε δύο έκτακτους πλοηγούς για την πλοήγηση πλοίων στους λιμένες δικαιοδοσίας Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, που περιλαμβάνονται στις περιοχές από Φανό Σέσκλου έως τον όρμο Αγριάς, καθώς και στους λιμένες Στυλίδας, Τσιγγελίου Αλμυρού και Αχλαδίου Φθιώτιδας όπου εκτείνονται τα όρια δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου. Ειδικότερα θα προσληφθεί ένας έκτακτος Πλοηγός για την εξυπηρέτηση του λιμένα Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδας και ένας έκτακτος Πλοηγός για την εξυπηρέτηση των λοιπών λιμένων αρμοδιότητας Π.Σ. Βόλου, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Επίσης, αφορούν στην πρόσληψη ενός έκτακτου κυβερνήτη πλοηγίδας για την Π.Υ. 61 του λιμένα Βόλου (Βόλος / Κεντρικός Λιμένας) για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας) καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες έως και τις 23 Μαρτίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου στο Κ.Λ. Βόλου στα τηλ.: 2421 353819, 2421353830, 2421353800.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου