ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται στο Βόλο το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης

ερχεται-στο-βόλο-το-πρώτο-ζωντανό-παιχ-606446

Από τις 23 Μαρτίου το Mafia’s Secrets

Ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στο Βόλο. Πρόκειται για το Mafia’s Secrets που ξεκινά τη λειτουργία του στην πόλη από τις 23 Μαρτίου.

Το όλο concept βασίζεται σε μία φρέσκια ιδέα που ξεκίνησε στο εξωτερικό και καλείται να ανεβάσει τον πήχη της ελληνικής ψυχαγωγίας. Μια παρέα -από 3 έως 5 άτομα- θα βρεθούν κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο γεμάτο γρίφους, κρυφά στοιχεία και αινίγματα και θα έχουν 60 λεπτά στη διάθεσή τους για να λύσουν το μυστήριο και να δραπετεύσουν νικητές.

Oι ομάδες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δωμάτια παιχνιδιού:

το «Bar Palermo», στο οποίο θα προσπαθήσουν σαν ειδικοί detectives της αστυνομίας να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του πανίσχυρου νονού Don Volone και το «Gangsters in Prison» όπου καλούνται να αποδράσουν σαν σωστοί μαφιόζοι που δεν μένουν για πολύ πίσω από τα σίδερα της φυλακής!

Tο πρώτο ζωντανό παιχνίδι σε αυτό τον τύπο, μετράει λίγους μήνες λειτουργίας στην Αθήνα και έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο εγχώριο κοινό αλλά και στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Πρόκειται για το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ελλάδα .

Η λογική του είναι απλή: Ενας παίκτης και η παρέα του -από 3 έως 5 άτομα- θα βρεθούν κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο γεμάτο γρίφους, παζλ και κρυμμένα μυστικά και θα έχουν 60 λεπτά στη διάθεσή τους για να λύσουν το μυστήριο και να δραπετεύσουν, αισίως, νικητές.

Οι εμπνευστές του μιλούν για μια νέα ομαδική και διασκεδαστική διαδραστική εμπειρία. Το Mafia’s Secrets θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα από 4 το απόγευμα μέχρι 10 το βράδυ από Δευτέρα ως Παρασκευή και Σάββατο και Κυριακή από 12 μεσημέρι ως 11 το βράδυ, στην οδό Αλοννήσου 4 & Δημητριάδος.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 επίδοξοι detectives ή μαφιόζοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να ζήσουν την εμπειρία ενός παιχνιδιού απόδρασης ενάντια στο χρόνο στο Βόλο.

Η κράτηση είναι απαραίτητη και γίνεται ηλεκτρονικά στο mafiasecrets.gr ή τηλεφωνικά στο 2421306809.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου