ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Αγώνας Mountain Bike στο Σέσκλο

αγώνας-mountain-bike-στο-σέσκλο-602813

Δυναμικό «παρών» δίνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σέσκλου στα αθλητικά τεκταινόμενα και στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, προχωρά στη διοργάνωση του 6ου «MTB Race Sesklou», που εντάσσεται στον ετήσιο κύκλο εκδηλώσεων «Σωσθένεια 2015».

Ο αγώνας προγραμματίστηκε για την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, με ώρα εκκίνησης για πρώτη φορά μετά από πέντε συνεχή χρόνια διοργάνωσης και μετά από απαίτηση φίλων και συμμετεχόντων του αγώνα στις 11.00 το πρωί από την πλατεία του Σέσκλου. Ο αγώνας είναι ορεινής ποδηλασίας (Mountain Bike) και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδηλάτες, αποτελεί δε θεσμό και υπάρχει ενδιαφέρον να συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Το μήκος της διαδρομής είναι 25,3 χιλ. από τα οποία τα 5 χιλ. είναι μονοπάτια, τα 3 χιλ. άσφαλτος και τα 17,3 χιλ. χωματόδρομος και εξελίσσεται περιφερειακά του Σέσκλου. Η τελετή απονομής θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Σέσκλου μετά τη λήξη του αγώνα, στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην πλατεία του Σέσκλου από τις 08:30 έως 10:30.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου