ΤΟΠΙΚΑ

Στόχο στον «Φιλοκτήτη» θα βάζουν οι αστυνομικοί της Μαγνησίας

στόχο-στον-φιλοκτήτη-θα-βάζουν-οι-ασ-597881

Μία σημαντική προσφορά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε η εταιρεία «Soukos ΑΒΕΕ».

Ειδικότερα δώρισε ένα οικολογικό αυτοκαθαριζόμενο πάνελ σκοποβολής παντός τύπου, που ονομάζεται Φιλοκτήτης και το οποίο θα χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των αστυνομικών.

Σήμερα, σε ειδική εκδήλωση στο κτίριο του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας απονεμήθηκε στον πρόεδρο της εταιρείας, Κωνσταντίνο Σούκο, τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του.

Την απονομή έκανε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ιωάννης Τόλιας, που αφού ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον κ. Σούκο, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «ο «Φιλοκτήτης» θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο και θα συνδράμει στην ασφάλεια των αστυνομικών που μοχθούν για το καλό της πόλης και την ασφαλή διαβίωση των πολιτών».

Από την πλευρά του ο δωρητής, ανέφερε πως «βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ όχι επειδή ήθελα να κάνω ένα δώρο αλλά επειδή προσπαθώ να στηρίξω τον αγώνα κάποιων αξιωματικών, που αγωνίζονται για το καλό του τόπου», ενώ έκανε ειδική αναφορά στο πρόσωπο του αστυνομικού υποδιευθυντή Βασίλη Καραϊσκου, που αναζήτησε την εταιρεία και βρήκε τα συστήματα που διαθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου