ΤΟΠΙΚΑ

Το ΜΕΤΡΟ ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

το-μετρο-ενίσχυσε-το-κοινωνικό-παντοπ-59418

Ευχαριστήρια επιστολή της αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας

Η ενίσχυση και υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου από μεγάλες εταιρείες συνεχίζεται.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναγνώστου – Στάθη Παρασκευή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για την τόσο σημαντική προσφορά σε διάφορα είδη τροφίμων που είναι απαραίτητα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την εταιρεία μεταφορών FRAGO CARGO για τη μεταφορά τους.

«Η εμπιστοσύνη και η προσφορά σας είναι πολύ σημαντική καθώς οι ποσότητες των προϊόντων δύναται να καλύψουν ένα σημαντικό αριθμό οικογενειών που έχουν ενταχθεί και συνεχίζουν να εντάσσονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου. Το ενδιαφέρον και η στήριξή σας συμβάλλει στη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλεγγύης, δίνοντας το μήνυμα σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, ότι ζούμε σε μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και ότι είμαστε πραγματικά κοντά τους», αναφέρει η κ. Αναγνώστου σε μήνυμά της προς τις εταιρείες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των πολιτών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου