ΤΟΠΙΚΑ

Ζουν σε εγκαταλελειμμένη οικία και κλέβουν για τη δόση τους

ζουν-σε-εγκαταλελειμμένη-οικία-και-κλ-584399

Συνελήφθησαν στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 28 ετών και ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 27χρονος αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), τον οποίο είχε αγοράσει πριν από λίγο από τους άλλους δύο συλληφθέντες, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο υπολογιστής αποτελεί προϊόν κλοπής και συγκεκριμένα είχε αφαιρεθεί κατά τις νυχτερινές ώρες της 11/12-11-2013 από τους δύο ημεδαπούς, από εμπορικό κατάστημα, ιδιοκτησίας 35χρονου.

Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικία, όπου διαμένουν προσωρινά και συνελήφθησαν. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,328 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική συσκευή γεωεντοπισμού (GPS), η προέλευση της οποίας διερευνάται.

Ο υπολογιστής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου