ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκαν δύο μαθήτριες του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου

βραβεύτηκαν-δύο-μαθήτριες-του-γυμνασ-584204

Εφεραν δύο αριστεία και ένα μετάλλιο στο σχολείο τους, στο πλαίσιο των διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Δύο μαθήτριες από το Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου βραβεύτηκαν προχθές από το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η Ξυνού Αποστολία και η Στύλα Χαραλαμπία της Α’ τάξης έφεραν δύο αριστεία και ένα μετάλλιο στο σχολείο τους και έκαναν υπερήφανους τους καθηγητές τους. Συγκεκριμένα και οι δύο διακρίθηκαν στον 8ο τοπικό μαθηματικό διαγωνισμό «Ο Θαλής για την Α’», ενώ η Ξυνού Αποστολία προχώρησε και κατέκτησε μία ακόμη διάκριση στην επόμενη και τελευταία φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α’».

Το σχολείο εκπροσώπησε ο κ. Γαλούσης Ιωάννης, καθηγητής φυσικής του Γυμνασίου Ν. Αγχιάλου, που έκανε την απονομή και ευχήθηκε στις μαθήτριες καλή επιτυχία και στον ερχόμενο διαγωνισμό φυσικής «Αριστοτέλης», που και οι δύο θα πάρουν μέρος τον Απρίλιο του 2019.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου «συγχαίρουν τις μαθήτριες για την επιτυχία τους και δηλώνουν υπερήφανοι που παιδιά όπως η Αποστολία και η Χαρά ανήκουν στο μαθητικό δυναμικό του σχολείου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου