ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του δημάρχου Βόλου με το Σωματείο «Μάγνητες Τυφλοί»

συνάντηση-του-δημάρχου-βόλου-με-το-σωμ-577814

Ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου Βόλου για την επίλυση προβλημάτων, που τους απασχολούν

Τα προβλήματα που απασχολούν το Σωματείο «Μάγνητες Τυφλοί» και ζητούν λύση με τη συνδρομή του Δήμου Βόλου, συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή επίσκεψη του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου του Σωματείου, Ισιδώρου 43 στη Νέα Ιωνία.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του συλλόγου, ο δήμαρχος Βόλου επισκέφτηκε τον χώρο, συνοδευόμενος από την Σοφία Χάλαρη, πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ καθώς και συνεργάτες του, για να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν το σωματείο αυτήν την περίοδο, για να βρεθεί λύση με τη βοήθεια του Δήμου.

Στη συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της πολιτείας. Στο γενικό σύνολο των αιτημάτων, του Σωματείου «Μάγνητες Τυφλοί», ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στην πλειονότητά τους και υπεσχέθη την άμεση υλοποίηση των περισσοτέρων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Σωματείου, επισημαίνεται ότι «είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί η συνεργασία μας, σε έναν καλύτερο βαθμό και πιο πρόσφορο έδαφος, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που ταλαιπωρούν όλους τους πολίτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα πως η προσβασιμότητα και η προσπελασιμότητα της πόλης του Βόλου, για τα άτομα με αναπηρία, είναι υψηλής προτεραιότητας στο πρόγραμμα του Δήμου και όχι μόνο στον αστικό ιστό αλλά και ευρύτερα στο Δήμο Βόλου, θα υλοποιήσει τις αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε ο ανάπηρος πολίτης να κυκλοφορεί με ασφάλεια. Όντας βέβαιοι για την συνέχεια της καλής συνεργασίας, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για την πολύτιμη και διαρκή στήριξή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου