ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων το «ΒΕΝΟΥΣ Ι»

στη-γραμμή-βόλου-β-σποράδων-το-βενο-576621

Αρχισε σήμερα τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων

Αρχισε σήμερα δρομολόγια στη γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων το ιπτάμενο δελφίνι «ΒΕΝΟΥΣ Ι», για την εξυπηρέτηση των επιβατικών αναγκών της περιοχής.

Σύμφωνα με τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν χθες από το λιμεναρχείο Βόλου, από σήμερα Παρασκευή 28 Μαΐου έως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου, το «ΒΕΝΟΥΣ Ι», θα πραγματοποιεί πρωινό δρομολόγιο από τα νησιά των Βορείων Σποράδων προς τον Βόλο, με αυθημερόν επιστροφή, για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Συγκεκριμένα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, θα αναχωρεί στις 06.30 από την Αλόννησο, για Σκόπελο, Γλώσσα, Σκιάθο, με άφιξη στο λιμάνι του Βόλου στις 09.40. Το ιπτάμενο δελφίνι θα αποπλέει στις 14.30 από το λιμάνι του Βόλου, για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο.

Την Κυριακή θα αποπλέει στις 14.00 από την Αλόννησο για Σκόπελο, Γλώσσα, Σκιάθο και Βόλο. Στο λιμάνι του Βόλου θα καταπλέει στις 17.00, για να αναχωρεί μισή ώρα αργότερα, στις 17.30, για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο, όπου θα διανυκτερεύει.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν αίτημα των νησιών το πρωινό δρομολόγιο με υδροπτέρυγο, προκειμένου οι κάτοικοι των νησιών που επιθυμούν να μεταβούν στον Βόλο για επείγουσες εργασίες είτε για να επισκεφτούν ιατρό, να έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν αυθημερόν στη βάση τους. Το ίδιο θέμα έθεσαν, εξάλλου, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, οι δήμαρχοι Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης και Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, με σχετικό κοινό υπόμνημα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου