ΤΟΠΙΚΑ

Εξοδος στον Περιφερειακό μέσω 19 οδών

εξοδος-στον-περιφερειακό-μέσω-19-οδών-574851

Εργο προϋπολογισμού 450.000 ευρώ με δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό

Την κατασκευή των τμημάτων 19 δρόμων του Βόλου που θα συνδέουν τον αστικό ιστό με τον Περιφερειακό προωθεί η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Για τις συνδέσεις του περιφερειακού με το αστικό δίκτυο, είχε προκηρυχθεί εργολαβία, ωστόσο ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος.

Η Υπηρεσία Τεχνικών Υπηρεσιών, ανέλαβε την εκπόνηση της τεχνικής μελέτης προϋπολογισμού 450.000 ευρώ και πρόκειται να γίνει δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του νέου εργολάβου.

Το έργο έχει διάρκεια 12 μηνών και περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής τμημάτων δρόμων που θα συνδέσουν το αστικό οδικό δίκτυο με τον Περιφερειακό, προκειμένου να είναι πληρέστερη και αποτελεσματικότερη η σύνδεση με την Περιφερειακή οδό και επομένως το έργο να είναι περισσότερο λειτουργικό.

Στη μελέτη που έρχεται επί τάπητος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπεται η κατασκευή 19 τμημάτων οδών που θα δίνουν έξοδο από το κέντρο της πόλης στον Περιφερειακό και συγκεκριμένα: Γιαννοπούλου (Πτελεού με Περιφ. Οδός), Κρήτης (Μαβίλης και Περιφερειακού), Λευκάδας (Περ. Οδός και Αν. Τοπικής Οδός), Ζημέρη (Ζήση Ζησάκη και Ζημέρη), Τσολάκη Ανέτας (Κύπρου και Ζήση Ζησάκη), Σιαφεκλή (1) (Κύπρου και Οδ. Ελύτη), Σιαφεκλή (2) (Οδ. Ελύτη και Ελένης Σκουρα), Ευγ. Σπαθάρη (Οδ. Ελύτη και Περιφερειακός), Κασσαβέτη (Ψαθά και Ελένης Σκουρα), Ψαθά (Νικοτσάρα και Κασσαβέτη), Νικοτσάρα (Ψαθά και Περ. Οδός), Νίκου Τσιφόρου (Βλαχάβα και Νικοτσάρα), Κάρολου Κουν (Χατζηδάκη και Περ. Οδός), Χατζηδάκη (Περ. Οδού και Καρόλου Κουν), Αλκμήνης (Αφροδίτης), Κρόνου (Ιππέων και Παράπλευρη Περιφερειακού), Ρέας (Πλειάδων και Παράπλευρη Περιφερειακού), Ελάτης και Σεμέλης (Αταλάντης), Αριάνδης (Σεμέλης και Ευριπίδου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου