ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγέλλει αντιποίηση του τίτλου του διευθυντή του Γηροκομείου

καταγγέλλει-αντιποίηση-του-τίτλου-το-571407

Το ίδρυμα καταφέρεται εναντίον του Γ. Ραπτόπουλου – «Βιώνω νέα προσπάθεια σπίλωσης της τιμής μου» αναφέρει ο ίδιος

Για αντιποίηση του τίτλου του διευθυντή του Γηροκομείου Βόλου καταγγέλλει τον κ. Γ. Ραπτόπουλο το ίδρυμα με ανακοίνωσή του. Αφορμή αποτέλεσε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού της παράταξης «Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική» ανάμεσα στους οποίους είναι και ο κ. Ραπτόπουλος ο οποίος εμφανίζεται ως διευθυντής του ιδρύματος παρόλο που η σύμβασή του με το Γηροκομείο καταγγέλθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. «Εκ παραδρομής αναγράφτηκε η ιδιότητά μου», απαντά ο ίδιος κάνοντας λόγο για νέα προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και αξιοπρέπειάς του από το ίδρυμα από το οποίο απολύθηκε επειδή αντιτάχθηκε «στις πρακτικές του προέδρου».

Το Γηροκομείο αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Ο κ. Ραπτόπουλος επέλεξε να παρουσιαστεί ως νυν διευθυντής του Γηροκομείου Βόλου. Ενημερώνουμε ότι η σύμβαση του κ. Ραπτόπουλου Γ., με το ίδρυμα, έχει καταγγελθεί ήδη από τις 22 Φεβρουαρίου 2019 και πλέον δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Ίδρυμα. Αυτή δε είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος, επιλέγει να αντιποιείται δημοσίως έναν τίτλο, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν έχει δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί. Η παραπλανητική δε χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου τίτλου, πραγματοποιείται για προφανείς λόγους, σε βάρος όμως της αλήθειας, της φήμης και της πίστης του Ιδρύματος».

Στην απάντησή του ο κ. Ραπτόπουλος επισημαίνει: «Είναι αληθινό γεγονός ότι από την 11η Ιουλίου 2016 έως την 22α Φεβρουαρίου 2019 διετέλεσα γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Γηροκομείον Βόλου, ασκώντας τα καθήκοντα μου με σύνεση, ζήλο και συνεχείς επιτυχίες. Την 22α Φεβρουαρίου απολύθηκα, καθώς αντιτάχθηκα σε συγκεκριμένες οικονομικές πρακτικές του προέδρου του ΔΣ Παύλου Πάνου, πρακτικές για τις οποίες ο κ. Πάνος, ήδη ελέγχεται από την Εισαγγελία Βόλου και το ΣΕΥΥΠ. Είναι σαφές ότι όταν υπέβαλα την αίτηση υποψηφιότητας μου και συμμετοχής μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ήμουν ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος. Για το λόγο αυτό εκ παραδρομής ανεγράφη αυτή η ιδιότητα στην συντομότατη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική, ακριβώς γιατί αναγράφεται στην αίτηση μου. Μάλιστα το γεγονός της απόλυσης μου, όχι μόνο δεν το απέκρυψα αλλά το ανέφερα δημοσίως σε ανακοίνωση μου που δημοσίευσα την 16η Μαρτίου 2019. Ας μείνουν οι πολιτικές σκοπιμότητες στην άκρη κι ας ενημερώσει ο κ. Παύλος Πάνος σχετικά με την πορεία του ελέγχου του Σώματος Ελεγκτών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, που αφορά αποκλειστικά στις συναλλαγές των επιχειρήσεων του με το Ίδρυμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου