ΤΟΠΙΚΑ

Δικαιολογητικά για την εξισωτική

δικαιολογητικά-για-την-εξισωτική-571276

Να προσκομίσουν άμεσα τα δικαιολογητικά όσοι παραγωγοί είναι δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2013, ζητάει η ΕΑΣ Πηλίου – Βορείων Σποράδων. Διευκρινίζοντας ότι τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής: «Εκκαθαριστικό 2013, Ε1 2013, λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ του έτους 2013».

Επίσης η ΕΑΣ Πηλίου – Βορείων Σποράδων αναφέρει ότι σε όσους παραγωγούς αναφέρεται στο εκκαθαριστικό τους «μισθωτές υπηρεσίες», παρακαλούνται να προσκομίσουν την ανάλογη βεβαίωση. Σε όσους παραγωγούς αναφέρεται στο Ε1 στην τελευταία σελίδα «φιλοξενούμενους από τους γονείς» είναι απαραίτητο να προσκομίσουν το Ε1 του ιδιοκτήτη που τους φιλοξενεί, ενώ σε όσους παραγωγούς αναφέρεται στο εκκαθαριστικό τους «εμπορικές επιχειρήσεις» παρακαλούνται να προσκομίσουν το Ε3 και την έναρξη εργασιών.

Απογραφή αιγοπροβάτων

Οσον αφορά την απογραφή αιγοπροβάτων η ΕΑΣ Πηλίου – Βορείων Σποράδων ανακοινώνει τα εξής: «Καλούνται όλοι οι Αιγοπροβατρόφοι, όπως προσέλθουν στις κατά τόπου Κτηνιατρικές Υπηρεσίες σύμφωνα με την 2263/122190/09-10-2013 εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2013 με τα Μητρώα Αιγοπροβάτων πλήρως ενημερωμένα στα κάτωθι σημεία: Μέρος Β (απογραφή ). Μέρος Γ (μεταβολές ζωικού πληθυσμού χωρίς ατομικό αριθμό σήμανσης). Μέρος Ε (καταγραφή – μεταβολές ζωικού πληθυσμού με ατομικό κωδικό αριθμό σήμανσης)».

Τέλος, διευκρινίζεται ότι τα μητρώα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα και να υποβάλλονται στις παραπάνω ημερομηνίες και σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο. Λάθη, παραλείψεις και εκπρόθεσμη υποβολή του επισύρουν ποινές και κυρώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου