ΤΟΠΙΚΑ

Ευχές από το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους»

ευχές-από-το-στέκι-αλληλεγγύη-για-όλο-570474

Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη εύχεται το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους». Με ανακοίνωσή του ευχαριστεί από καρδιάς τους φορείς και τις ομάδες για τις ευγενείς χορηγίες τους στη δράση ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ειδικά ευχαριστεί τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Κώστα Δελημήτρο για τις παροχές σε τρόφιμα – λάδι- κρέας, το δημοτικό σύμβουλο από τους «Δρόμους Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης» Κώστα Γαργάλα για την αγορά κρεάτων, τους παραγωγούς Αγ. Γεωργίου Νηλείας για την παροχή ελαιολάδου και το Τμήμα Μπάσκετ της αντρικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Βόλου για την αγορά κρεάτων.

«Επίσης ευχαριστούμε όλους τους αλληλέγγυους φίλους μας που ανταποκρίνονται στο διαρκές κάλεσμα του Στεκιού για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας μας.

Πιστεύουμε πως μετά και από τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις η Ελλάδα θα απαλλαγεί από τις μνημονιακές πολιτικές που την έχουν οδηγήσει σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο έτσι ώστε να αποκατασταθεί σταδιακά και το Κράτος Πρόνοιας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου