ΤΟΠΙΚΑ

Παύλος Πάνος: Δέχομαι βρόμικη και αδυσώπητη επίθεση

παύλος-πάνος-δέχομαι-βρόμικη-και-αδυσ-564736

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη προειδοποιεί ο πρόεδρος του Γηροκομείου όσους συκοφαντούν τη διοίκησή του

«Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει αποδέκτης μιας οργανωμένης, βρόμικης και αδυσώπητης επίθεσης, με σκοπό την σπίλωση και την βλάβη της προσωπικότητας μου, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνος σε γραπτή δήλωσή του και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά όσων συκοφαντούν τη διοίκησή του στο Ίδρυμα.

Η γραπτή δήλωση του κ. Πάνου έρχεται λίγες μέρες μετά το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ότι δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο δεν προέκυψε σε βάρος της διοίκησης του Γηροκομείου Βόλου και του ίδιου, για εικονικά τιμολόγια και ύποπτες συναλλαγές μεταξύ του Ιδρύματος και της επιχείρησης του κ. Πάνου, με αφορμή τη διάθεση υλικών και χρωμάτων για επισκευές στο Γηροκομείο.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο κ. Παύλος Πάνου αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει αποδέκτης μιας οργανωμένης, βρώμικης και αδυσώπητης επίθεσης, με σκοπό την σπίλωση και την βλάβη της προσωπικότητας μου. Με την αμέριστη βοήθεια των λοιπών μελών του Δ.Σ. και του Φιλανθρωπικού Σωματείου Βόλου, προσπαθώ να κλείσω τα αυτιά μου και να ολοκληρώσω αυτό που ξεκινήσαμε τον Φεβρουάριο του 2014. Οι άκρως δυσφημιστικές και συκοφαντικές ιστορίες που μεθοδεύθηκαν οι απολυμένοι υπάλληλοι, με την συνδρομή διαφόρων άλλων «πρόθυμων» κύκλων, είναι επίσης γνωστές, αφού έχουν φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να τις διαδώσουν με κάθε μέσο στην κοινωνία του Βόλου.

Ωστόσο διαθέτω ιώβεια υπομονή και έχω αμέριστη πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη. Έτσι αρχικά η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, στην οποία τόσα είχαν επενδύσει δεν βρήκε κάτι μεμπτό στην διοίκηση μας. Αντιθέτως είχε διάφορα να καταλογίσει στον πρώτο και βασικό καταγγέλλοντα, πρώην Διευθυντή του Ιδρύματος.

Έπειτα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου έθεσε την ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε στο αρχείο. Αξίζει βέβαια να αναφέρω ότι οι ως άνω «γνωστοί κύκλοι» προσπαθούσαν όλα αυτά τα χρόνια με «ανώνυμες» καταγγελίες που έφταναν στην Εισαγγελία, η δικογραφία να μην κλείσει ποτέ.

Τέλος η Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε) Θεσσαλονίκης (πρώην ΣΔΟΕ)αφού ήλεγξε όλες τις επιχειρήσεις μου και το Ίδρυμα για όλες τις χρήσεις 2014, 2015, 2016, 2017 έκρινε ότι όχι μόνο δεν προέκυψαν ενδείξεις εικονικότητας συναλλαγών και τιμολογίων, αλλά ούτε καν άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Φυσικά δεν περιμένω οι άνθρωποι αυτοί να ζητήσουν συγνώμη, γιατί αυτό θα προϋπόθετε την ελάχιστη ύπαρξη αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Με τους ανθρώπους αυτούς θα λογαριαστούμε στις δικαστικές αίθουσες, όσα χρόνια και να περάσουν. Μοναδική μου έγνοια είναι να ανταποκριθώ στην υποχρέωση που έχω αναλάβει απέναντι στην κοινωνία του Βόλου, στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος, τα μέλη του Δ.Σ., του Φιλανθρωπικού Σωματείου Βόλου με καθαρό το μέτωπο, έως την λήξη της θητείας μου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου