ΤΟΠΙΚΑ

Δύο υποψηφιότητες για τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

δύο-υποψηφιότητες-για-τη-νοδε-μαγνησί-563441

Ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Γιώργος Κίτσιος και ο Δήμος Νταόπουλος που έχει θητεύσει στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας παλαιότερα στη θέση του αντιπροέδρου είναι οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ στη Μαγνησία.

Χθες με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των υποψηφιοτήτων επικυρώθηκαν οι δύο υποψηφιότητες των κ.κ. Γ. Κίτσιου και Δ. Νταόπουλου που συνοδεύονταν και από είκοσι υπογραφές μελών της Νομαρχιακής συνέλευσης του κόμματος στη Μαγνησία.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως 19:00 το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Ν.Ο) εκλέγεται από ειδικό εκλεκτορικό σώμα, το οποίο αποτελείται από τη Βουλευτή του Νομού, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τον Πρόεδρο της Ν.Ε Ο.Ν.ΝΕ.Δ, τους Προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο και τα εκλεγμένα Μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ε, τα εκλεγμένα Μέλη των τριμελών συμβουλίων των Τοπικών Γραφείων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, τον εκλεγμένο Αντιπεριφερειάρχη, καθώς και τους Υπεύθυνους των Θεματικών Τομέων.

Η ΔΗ.Μ.ΤΟ Ζαγοράς

Στο μεταξύ χθες συγκροτήθηκε σε σώμα η Δημοτική Οργάνωση Ν.Δ Ζαγοράς. Πρόεδρος εξελέγη η Τζωρτζίνα Χριστοδούλου, Αντιπρόεδρος Αντώνης Μωραίτης, Γ.Γ Κων. Μαργαρίτης, Ταμίας Ιωάννης Μούτος, Υπεύθυνος Τ.Α Δημ. Αλμπάνης, Υπ. Οργανωτικού Χρ. Καμβρογιάννης, Υπ. Αγροτικού Απ. Κοντογιώργης και Υπ. Τουριστικού Τομέα Γ. Ζαφείρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου