ΤΟΠΙΚΑ

Παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων

παράταση-προθεσμίας-υποβολής-προτάσ-560996

Παρατείνεται έως τις 16 Δεκεμβρίου, η προθεσμία υποβολής προτάσεων των ενδιαφερόμενων να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Μαζί στην Εκκίνηση».

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Μαζί στην Εκκίνηση» που διαχειρίζεται η Στέγη Ελληνικής Βιομηχανίας, το οποίο πρόκειται να υποστηρίξει νέους επιστήμονες στην επιχειρηματική αξιοποίηση ιδεών που βασίζονται σε αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών – δραστηριοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές (φοιτητές master και διδακτορικών σπουδών), ερευνητές, μέλη ΔΕΠ, νέους αποφοίτους και φοιτητές στο πτυχίο. Σε όσους επιλεγούν παρέχεται καθοδήγηση και παρακολούθηση της εξέλιξής τους, επιμόρφωση σε θέματα διοίκησης, ανάπτυξης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, marketing, πωλήσεων και υποστήριξη σε θέματα έρευνας αγοράς, στρατηγικής marketing και πωλήσεων, οικονομικής ανάλυσης, κατοχύρωσης βιομηχανικής ιδιοκτησίας (Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Copyright), ανάπτυξης πρωτοτύπου, κ.α.

H υποβολή των προτάσεων για συμμετοχή στο 2o κύκλο του προγράμματος «Μαζί στην Εκκίνηση» έχει ξεκινήσει και παρατείνεται έως και τις 16/12/2013. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να υποβάλλουν την πρότασή τους στην ιστοσελίδα του ΣΕΒ: http://sev4enterprise.org.gr/αίτηση-συμμετοχής-νέων-επιστημόνων/.

Στον πρώτο κύκλο συμμετοχής έχουν ήδη ενταχθεί 15 ομάδες και έχει ξεκινήσει η υποστήριξή τους. Από τις 15 ομάδες 1 είναι στον κλάδο της υγείας – βιοτεχνολογίας, 5 είναι στο χώρο της άθλησης και της υγιεινής ζωής, 3 στα σοβαρά παιχνίδια (serious games), 1 στης ιχθυοκαλλιέργειας, 5 στον κλάδο της πληροφορικής.

Ο Δρ. Γεώργιος Σταμπουλής εκπροσωπώντας τη ΜΟΚΕ Π.Θ. θα στηρίξει την προσπάθεια όλων όσων θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρέχοντας τη βοήθειά σε όποιον ενδιαφέρεται να προετοιμάσει την πρότασή του ώστε να την καταθέσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου